Dusjgelé
Zoome produktet
Akasiehonning
Akasiehonning brukes pga sine mykgjørende egenskaper. For å garantere en jevn kvalitet har Yves Rocher et nettverk med flere hundre birøktere i Frankrike og Ungarn.

Økologisk kastanje
Ekstrakt av økologisk kastanje beskytter huden mot uttørking. Yves Rocher satser på bærekraftig utvikling ved å samarbeide med lokale bønder i Ardèche.

Økologisk havre
Ekstrakt av økologisk havre er kjent for sine reparerende egenskaper og sin evne til å stimulere hudfornyelsen. Havren dyrkes lokalt i Drôme og dens kvalitet og renhet garanteres av en utvinningsmetode som er utformet eksklusivt for Yves Rocher.

Økologisk solsikkeolje
Økologisk solsikkeolje er rik på Omega-6 og kjent for sine næringsrike egenskaper. Her brukes en solsikkeolje som er økologisk dyrket i Vallée du Rhône, fra bønder med kvalitetsstempelet Bio Solidaire."

Organic Cosmetics

Dusjgelé, 200 ml

Nourishing Honey Shower Gel - Honey & Organic Muesli

Denne herlig duftende dusjgeleen inneholder mykgjørende og nærende ingredienser. Den gjør huden ren på en skånsom måte og er perfekt for tørr til meget tørr hud.
Sertifisert av ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT referansesystem som finnes tilgjengelig på: http://cosmetics.ecocert.com
picto-maxPercentSavedExceeded
kr29,00 Normalpris
kr35,00
image-84739

REF : 84739
:
Finnes på lager
Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr145,00

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 150,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling