Kosttillskudd
Kosttilskudd
Zoome produktet
yves rocher
INGREDIENSER
Linfrøolje (Linum usitatissimum); camelinafrøolje (Camelina sativa); stabiliseringsmiddel: hydroxipropylstivelse; konsistensmiddel: glyserol; fortykningsmiddel: karragen; antioksidanter: tokoferolrikt ekstrakt, rosmarinekstrakt; surhetsregulerende middel: dinatriumfosfat.

Innholdsinformasjon for 2 kapsler
Energi (kcal) 7, (kJ) 30, Proteiner (g)
0,5, Karbohydrater (g) 0,5, Lipider (g) 0,6
hvorav mettede (g)
0,1
hvorav flerumettede (g) 0,4
hvorav ALA (omega 3) (mg) 390
Oljedodreolje (mg) 167, Linolje (mg) 617
BRUKSANVISNING:
Ta to kapsler daglig sammen med et glass vann. Tas i perioder av 20 dager om gangen. Överskrid inte det rekommenderadedagliga intaget/dosis. Ersätter/erstatter inte en mångsidigoch balanserad kost. Det är viktigt att ha en hälsosam livsstil. Förvaras/opbevares utom räckhåll/rækkevidde för barn. Förvaras/opbevares åtskilt/adskilt från fukt, värme och ljus.
Santé Naturelle

Kosttilskudd

Omega 3 Vegetal

Omega 3 er en ALA-fettsyre som er viktig for den allmenne balansen i kroppen, og ALA bidrar til å beholde normale kolesterolverdier i blodet. Den kan ikke produseres i kroppen, men må tilføres gjennom kostholdet. Vi har valgt ut ALA-fettsyren fra oljedodre og linfrøolje for å oppnå denne viktige balansen.

Eske med 40 kapsler

Oljedodre, Camelina sativa, er en av de eldste oljeplantene man kjenner til. Den dyrkes i dag i Sentral-Europa pga sitt høye næringsinnhold.Linet og dets anvendelige biprodukter har vært brukt så lenge at det er vanskelig å si med sikkerhet hvor det opprinnelig kommer fra. I det gamle Egypt ble det dyrket både pga de berømte tekstilfibrene og pga de sunne frøene.
kr99,00
image-53419

REF : 53419


Produktet er utsolgt