Du kan også prøve...
Dusjgelé, 200 ml
Mer info
picto-maxPercentSavedExceeded
kr29,00 Normalpris
kr35,00

REF : 84739
:
pris per 1 l: kr145,00
LEGG I HANDLEKURVEN  

 
Bodylotion
Zoome produktet
Ingredienser: Honning, økologisk müsli

Honning
Honning brukes pga sine mykgjørende egenskaper. For å garantere en jevn kvalitet har Yves Rocher et nettverk med flere hundre birøktere i Frankrike og Ungarn.

Økologisk kastanje
Ekstrakt av økologisk kastanje fra økologisk kastanje beskytter huden mot uttørking. Yves Rocher satser på bærekraftig utvikling ved å samarbeide med lokale bønder i Ardèche.

Økologisk havre
Ekstrakt av økologisk havre er kjent for sine reparerende egenskaper og sin evne til å stimulere hudfornyelsen. Havren dyrkes lokalt i Drôme og dens kvalitet og renhet garanteres av en utvinningsmetode som er utformet eksklusivt for Yves Rocher.

Økologisk solsikkeolje
Økologisk solsikkeolje er rik på Omega-6 og kjent for sine næringsrike egenskaper. Her brukes en solsikkeolje som er økologisk dyrket i Vallée du Rhône, fra bønder med kvalitetsstempelet Bio Solidaire.

KONSTATERT EFFEKTIVITET
96%* av kvinnene konstaterte:
”Huden min strammer ikke lenger”*

*Brukertest på 27 kvinner i 3 uker.
Organic Cosmetics

Bodylotion

Nourishing Body Lotion

Langvarig næring og mykhet til hele kroppen! Denne behagelige og myke bodylotionen reduserer følelsen av stram hud og gjør den i stedet myk og smidig. For tørr til meget tørr hud.

Sertifisert av ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT referansesystem som finnes tilgjengelig på: http://cosmetics.ecocert.com

Når huden føles skikkelig tørr – sats på en herlig sunn, økologisk blanding av mykgjørende honning, reparerende havre, nærende solsikkeolje og beskyttende kastanje.
kr69,00
image-38465

REF : 38465

Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr345,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 150,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling