ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Ansiktspleie for alle hudtyper

sowimage

Hemmeligheten bak en vellykket hudpleierutine er ikke å bruke tusenvis av kroner på eksklusive produkter som lover gull og grønne enger. En god hudpleierutine handler om å finne produkter tilpasset din hudtype og dine behov. Det finnes ingen løsning som passer til alle, så det første du må gjøre er å lære huden din å kjenne. Før du leser videre anbefaler vi at du tar en kikk på vår hudpleieguide. Her blir du stilt tre raske spørsmål om huden din og hvilke behov du har – og får hudpleietips rett på skjermen.

Tørr hud

Føler du at huden din strammer og er tørr. Om huden din føles dehydrert trenger du hudpleieprodukter for tørr hud. Tørr hud er en hudtype som kjennetegnes av lipidmangel. Det er en midlertidig tilstand som kan bero på kosthold, livsstil og klima, så vel som andre faktorer som du selv kan gjøre noe med. Tørr og dehydrert hud behandles på samme måte, med skånsomme og intenst fuktighetsgivende produkter. Hydra Végétal er en fuktighetsgivende serie fra Yves Rocher som passer perfekt for tørr hud. Serien består av dag- og nattkremer, dagkremer med SPF 20, øyekrem og et ultrakonsentrert fuktighetsserum. Den kan kombineres med den forfriskende renseserien Pure Algue, som består av rense,renseskum og micellærvann.

Husk at selv tørr og sensitiv hud må rengjøres både morgen og kveld, for å fjerne forurensninger og giftstoffer. Et tips for ansiktspleie for tørr hud er å bytte ut ansiktsvasken med micellærvann en gang om dagen. Vann fra kranen kan være uttørkende, mens micellærvann fjerner skitt og sminke forsiktig samtidig som det balanserer og beroliger huden. Et annet tips for en god hudpleierutine er å få i seg nok væske. Drikk vann, urtete og naturlig juice – og spis rikelig med vannrik mat som frukt og grønnsaker. En luftfukter kan også gjøre underverker for huden i tørt inneklima.

sowimage
sowimage

Fet hud

Fet og akneutsatt hud kan være et resultat av naturlig fet hud, men kan også skyldes livsstilsfaktorer, klima eller hudpleierutinene dine. Aggressive produkter fjerner ikke bare overflødig olje, men skader hudens beskyttende barriere samtidig, slik at huden reagerer med å produsere enda mer olje. Så hvordan få penere hud, uten fet glans og urenheter? Vi anbefaler deg å velge skånsomme, hudvennlige produkter, og å tilføre huden rikelig med fuktighet, selv om den kjennes fet.

Vårt tips for god ansiktspleie til fet hud er Sebo Végétal, en produktserie med lett konsistens, som matter og jevner ut huden. Serien inneholder bland annet fuktighetsgivende ansiktsvann og en gelékrem for punktbehandling av kviser. Sebo Végétal er perfekt å kombinere med den mattende rengjøringsserien Pure Menthe. Suppler gjerne hudpleierutinen din med en ansiktsmaske designet for dine behov 1-2 ganger i uken, som for eksempel Pure Menthe ansiktsmaske med kull som reduserer hudormer. Noen matvarer forårsaker fet og uren hud, så vi anbefaler deg også å finne frem til et balansert kosthold som passer for deg.

Sensitiv hud og sensitive øyne

Sensitiv hud reagerer på irriterende stoffer, allergener og parfymer. Hvis dette høres kjent ut, er det best å velge produkter som er spesialutviklet for sensitiv hud. Pure Camomille og Sensitive Camomille er en rensende, fuktighetsgivende serie beriket med lindrende kamomille. Hvorfor ikke skjemme bort huden din i helgen med en utvidet hudpleierutine. Vår ansiktsmaske med kamille  har en mousseaktig konsistens som roer ned huden umiddelbart, samtidig som den motvirker stram og stikkende hud.

Mange personer med sensitiv hud har også sensitive øyne. Vår serie Pur Bleuet er beriket med kornblomst og utviklet spesielt for ømfintlige øyne. Den består av en fuktighetsgivende øyekrem, en øyesminkefjerner for vannfast sminke og en ekstra mild øyesminkefjerner som beroliger området rundt øynene. Hud- og øyeirritasjon kan forverres av forurensende stoffer og kjemikalier i miljøet. Bruk milde vaskemidler hjemme, luft og tørk støv regelmessig – og gå tur i skog og mark. Mange opplever at huden blir tørrere og mer følsom om vinteren på grunn av vind, kulde og uttørkende varmeelementer inne. Det kan være lurt å tilpasse hudpleierutinen etter årstiden, og å velge lettere produkter i sommermånedene og mer nærende produkter om vinteren. Besøk vår hudpleieguide regelmessig for tips om ansiktspleie basert på årstid og klima.

sowimage
sowimage

Anti-age-hudvård

Når huden blir eldre, mister den sin naturlige evne til å holde på fuktighet og fornye seg selv. Mange lurer på hva slags ansiktspleie som skal til for å få den ungdommelige elastisiteten og glansen tilbake. Yves Rocher har flere anti-age-serier utviklet for ulike hudtyper og behov. Bruk vår hudpleieguide for å finne serien som passer best for deg. Anti-Age Global er en effektiv løsning som motvirker alle typer aldringstegn. Serien inkluderer dagkrem, nattkrem, øyekrem og serum, så vel som en gelékrem mot pigmentflekker

UV-stråling bryter ned kollagen, tørker ut huden og fører til tidlig aldring. Derfor burde du alltid supplere hudpleierutinen din med gode solbeskyttende produkter, og beskytte huden og øynene dine med dekkende klær, solhatt og solbriller. Dette er spesielt viktig mellom klokken 12 og 15, for det er da UV-strålingen er sterkest. Antioksidanter og vitaminer bidrar også til å holde huden frisk og elastisk. C-vitamin er en antioksidant som stimulerer hudens kollagenproduksjon, mens E-vitamin beskytter mot frie radikaler og oksidativt stress. Så spis en regnbue av frukt og grønnsaker hver dag, for å få i deg rikelig med disse hudvennlige stoffene. Og ikke glem at huden din fornyer og reparerer seg selv når du sover, så sørg for at du får nok søvn!

Yves Rocher har alle produktene du trenger for å sette sammen en god hudpleierutine. Du kan også få skreddersydde tips om ansiktspleie med vår hudpleieguide. Prøv den i dag!

Share

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.