ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Ansiktsserum: viktig i din skjønnhetsrutine

Du har sikkert hørt snakk om ansiktsserum, men vet du egentlig hva dette hudpleieproduktet kan gjøre for huden din? Oppdag fordelene med dette stjerneproduktet!

Hvilken rolle har et ansiktsserum og hvordan bruker man det?

Serumet er produktet som bare MÅ inkluderes i din skjønnhetsrutine! Dets funksjon er følgende: høykonsentrerte aktive ingredienser som gir en intensiv effekt. Den flytende konsistensen trekker umiddelbart inn i huden. Bruk den sammen med en ansiktskrem (dag- eller nattkrem) fra samme produktserie, det forbedrer nemlig kremens effektivitet.

Et serum kan også virke sammen med din vanlige hudpleiekrem avhengig av hudpleiebehov. Hvis du for eksempel har en kombinert hudtype som du opplever er tørr, kan det være lurt å bruke et fuktighetstilførende serum før din mattgjørende krem. Det er mange som tror at et serum kun er for aldrende hud, men det stemmer ikke, det er mange hudtyper som kan nyte godt av et serum. Det finnes nemlig et serum for alle behov; uansett om det er hjelp mot pigmentflekker, fuktighet eller glød, så finnes det et serum som passer hos Yves Rocher.

sowimage

Hvordan påfører jeg et serum?

For at serumet skal ha maksimal effekt anbefaler vi at du bruker det som et ekstra steg i din skjønnhetsrutine, etter at du har fjernet sminke og renset huden godt. Du kan helle noen dråper i håndflaten og deretter gni hendene mot hverandre for å varme opp produktet. Deretter påfører du serumet med små trykk fra nesen og ut mot ansiktet. Etter det blir neste steg dag- eller nattkremen.

sowimage

Nattserumet, et viktig produkt for huden din

Natten din er oppdelt i flere sykluser og i flere faser som alle er gjenopprettende og reparerende. Når det gjelder huden din så viser vitenskapelige studier at det er best å absorbere ansiktspleieprodukter om natten siden aktive ingredienser lettere tas opp da.

Stoffskifte og spesielt cellefornyelsen går inn i en akrofase (en aktivitetstakt) mellom klokken 01.00 og 03.00 på morgenen. Uavhengig av alder og hudtype så er et nattserum derfor spesielt viktig. Mens huden trenger beskyttelse fra ytre påvirkninger som kulde, sol eller forurensninger om dagen, trenger det reparasjon om natten. Et serum som er fullt med aktive ingredienser og som følges opp med en nattkrem, gir derfor alt huden din trenger for å få fuktighet, fasthet og for å reparere seg selv.

Hvilket serum som fungerer best for din hudtype? Prøv vår digitale hudpleieguide og kom i gang med din personlige skjønnhetsrutine!

sowimage
Gi oss din mening om ansiktsserumet ved å skrive en kommentar!

Share