ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Den beste ansiktsrengjøringen gir en sunn hud

Vi har produkter for alle behov; gelé, olje, rensemelk og micellærvann, for å berolige, tilføre fuktighet eller matte ned huden din, samtidig som huden renses og all sminke fjernes.

sowimage

Steg 1: Sminkefjerning

Å fjerne makeup er en viktig del av din skjønnhetsrutine ettersom det ikke bare fjerner makeupen men også befrir huden for eventuelle forurensninger. Er huden din tørr eller ømfintlig? Bruk gjerne nærende produkter som er rike på fuktighetstilførende aktive ingredienser for å gi en myk og smidig følelse.

Sminkefjerning med oljer eller rensekrem samt micellærvann er spesielt bra for dette. Du kan også spraye ansiktet med et blomstervann for å fjerne følelsen av tørr hud. Dersom du har fet eller kombinert hud anbefaler vi at du bruker produkter som skylles av med vann og gjør at huden føles frisk. Rensende ansiktsvann, skummende produkter og geleer er produktene som gjør at huden din føles renset og myk i dybden.

sowimage
sowimage

Steg 2: Velg den beste ansiktsrengjøringen etter dine behov

Når du er ferdig med makeupfjerningen kan du gå videre til rengjøring av ansiktet. For fet hud passer det best med skummende geleer og rensekremer. Mer kremaktige produkter bør brukes på ømfintlig eller tørr hud. En eller to ganger i uken kan du forsiktig eksfoliere huden din for å fjerne døde hudceller og jevne den ut.

Avslutt eksfolieringen med en maske som passer din hudtype. Alt du trenger å gjøre er å velge ut hvilken produktlinje som passer deg best og som oppfyller dine behov. Fuktighetstilførende, beroligende, rensende, avhengig av hvilke aktive ingredienser de inneholder. Her forteller vi alt som er å vite om våre aktive ingredienser, tatt frem i Bretagne!

sowimage

Pure Algue: En mikroalge, en bølge av oksgenering

Pure Algue er den beste ansiktsrengjøringen for hud som er livløs og uttørket pga luftforurensning, stress, trøtthet og en intensiv livsstil. Pure Algue-serien kommer til å bli din beste venn hvis dette er tilfelle for din hud. Pure Algue hudpleieprodukter består av Tetraselmis Mikroalger, en maritim plante med oksygenerende og antioksidative* egenskaper som hjelper til med å detoksifisere huden. Huden får en bedre oksygenering, blir forsterket og få en naturlig beskyttelse slik at du kan nyte en sunn og strålende hud. Nå trenger du bare velge det produktet som passer din hud- og skjønnhetsrutine. Velg mellom rensegelé, micellærvann, renseskum, sminkefjerningsservietter, peeling og masker, det finnes noe for alle.

Det er umulig å ikke nevne vårt "flagship product": 3 in 1 Cleansing Marine Jelly. Med sin ultrafriske konsistens som oksygenerer huden fjerner det sminke, renser og detoksifiserer ansiktet og huden rundt øynene i et sveip. Huden din blir renset, makeupfri og helt fantastisk strålende.

* In vitro-tester på ekstraktet av Micro-Alga Tetraselmis

sowimage

Pure Menthe - strålende uten å glinse

Er huden din glinsende, har den flekker og synlige porer? Pure Menthes produkter er fremstilt spesielt for din hudtype! De inneholder peppermynte med oppfriskende egenskaper og hjelper til med å matte ned og rense huden din. Purifying Cleansing Gel, 3 in 1 Cleanser, Polisher & Blackhead Eliminator og Purifying Cleansing Micellar Cleansing Water fjerner effektivt sminke og renser huden. Mattifying Powder Lotion, Purifying Scrub, Purifying Clay Mask og Pore-Cleansing Botanical Charcoal Mask avslutter hudpleierutinen din og gir en glatt, frisk hud. Hvis du vil rense huden og få frem hudens naturlige utstråling er Purifying Peppermint Floral water et "must"! Denne misten tilfører huden fuktighet og gjør den frisk og strålende.

sowimage

Pure Camomille: styrke i mykhet

Pure Camomille-sortimentet med vill kamille beroliger og styrker ømfintlig hud. Uansett om du foretrekker Soothing Cleansing Micellar Cleansing Water, 2 in 1 Cleansing Milk & Toner, Soothing Cleansing Cream eller Soothing Cleansing Oil så vil de skånsomt fjerne alle spor av makeup fra ansiktet ditt. Comforting Chamomile Floral Water kan brukes om morgenen og kvelden for å redusere en brennende eller tørr følelse og for å berolige og styrke din ømfintlige hud. For å gjøre din hudpleierutine komplett bør du tillate deg selv noen minutters avkobling med masken Soothing Foam Mask et par ganger i uken. Dens luftige skumstruktur beroliger ømfintlig hud og gjør den mykere og mer smidig, du kommer til elske den!

sowimage

Pur Bleuet: mild mot makeup som sitter godt

Vi er ofte flinke til å gi ansiktet god og regelmessig pleie, og glemmer ofte bort øynene og det ømfintlige området rundt øynene. Pur Bleuet-produktene er utformet for å fjerne sminke og berolige det ømfintlige området rundt øynene. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvilket produkt du vil ha!

Express Eye Makeup Remover med organisk kornblomst med beroligende* egenskaper fjerner effektivt alle spor av vannfast makeup og pleier øyevippene dine. Gentle Makeup Removerfjerner forsiktig sminke fra vipper og øyelokk samtidig som det ømfintlige området rundt øynene beroliges. The Soothing Cornflower Floral Waterberoliger og vekker trøtte øyne. Disse 3 duftfrie produktene er perfekte for ømfintlige øyne.

*In vitro-tester på kornblomstekstrakt.

sowimage

Pure Calendula: mer enn renset, utjevnet hud

Moden hud er ofte tørrere og krever derfor en mykere, fyldigere og beroligende rengjøring: den beste ansiktsrengjøringen for moden hud finner du i Pure Calendula-sortimentet. Disse produktene inneholder økologisk ringblomst, som har hudfornyende* og utjevnende* effekter på huden. Smoothing Cleansing Milk fjerner forsiktig sminke og befrir huden for forurensninger og gir en glatt og beroliget hud. Smoothing Lotion smelter inn i huden med en geléstruktur og gir ansiktet en vakker strålende tone. Pass på å investere i et av de beste ansiktsrenseproduktene for dine behov i dag!

*In vitro-tester på ekstrakt fra ringblomst.

Share

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.