ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Din guide til perfekte øyebryn

Ofte fokuserer man mest på å fremheve øynene og leppene med sminke, og det er lett å glemme bort øyebrynene. Her får du noen tips på hvordan du kan få perfekte øyebryn.

Øyebrynene markerer og forsterker blikket ditt. De rammer inn øynene dine og setter et vakkert preg på hele ansiktet ditt. Å makerere dem med farge gir ansiktet ditt både balanse og karakter. Følg våre råd for å forskjønne øyebrynene dine og forme dem til perfeksjon.

1/
Er øyebrynene dine glisne eller tynne?

Med en øyebrynspenn kan du på en enkel måte forme og fylle i øyebrynene dine for å få et jevnere og mer naturlig resultat. Forsterk brynenes linje og gjør dem fyldigere ved å tegne tynne streker i øyebrynet. Ton deretter ut fargen med hjelp av børsten for å få et naturlig resultat. Vår Eyebrow Pencil med sheasmør finnes i 5 ulike nyanser, er vegansk og består av 99,9% naturlige ingredienser.

2/
Er brynene dine rufsete?

For å "rydde opp i" og fiksere øyebrynene anbefaler vi at du bruker en øyebrynsmascara. Mascaraen kan brukes som et supplement til øyebrynspennen eller alene for å beholde formen på brynene dine. Eyebrow Mascara finnes i 6 ulike nyanser samt i en transparent nyanse som tilpasser seg hudtonen din. Mascaraen tåler godt svette og inneholder opptil 89% naturlige ingredienser.

Share