ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Elixir Botanique beskytter huden din

Det beste land og hav har å tilby, for å gi en sterkere hud.

Etter 25 års forskning innen plantevitenskap og maritim bioteknikk forener de nye Elixir Botanique-produktene de beste aktive ingrediensene som land og hav har å tilby. Våre pleiende anti-pollution-produkter passer både for menn og kvinner som vil beskytte huden sin mot de skadelige effektene av forurensning. Huden får ny kraft og en sunn glød.

Hvilke aktive ingredienser finnes i produktene?

Denne botaniske innovasjonen ble skapt i Bretagne ved at våre forskere satt sammen to kraftfulle og naturlig aktive ingredienser: blomkarse og Tetraselmis mikroalger.

Vi ser nærmere på blomkarse

Blomkarsen dyrkes agro-økologisk i Yves Rochers avlinger i La Gacilly, Bretagne. Det betyr at man tar hensyn til omgivelsenes økosystem når man dyrker, slik at man ikke skaper ubalanse. Jorden og plantene bearbeides med respekt for miljøet og årstidene, uten bruk av ugressmidler. I naturen bruker blomkarsen sine store runde blader for å maksimere fotosyntesen og oksygenproduksjonen. Dypt inne i huden øker blomkarsen okygeneringen i cellene for å gjenopplive dem.

sowimage

Vi ser nærmere på Tetraselmis mikroalger

Våre forskere har utviklet en omfattende ekspertkunnskap innen dyrking av mikroalgen Tetraselmis, noe som gjør det mulig for oss å garantere kvaliteten på våre ekstrakter samtidig som vi beskytter havet. Mikroalgene dyrkes i fotobioreaktorer i havet utenfor Bretagnes kyst. På denne måten unngår vi å samle mikroalger rett fra naturen.

Tetraselmis Microalger tilhører planktonfamilien og hjelper til med å fjerne forurensning fra luften ved å fange den karbondioksiden (CO2) som kreves til fotosyntesen. Når ekstraktet påføres huden stimulerer det hudens avgiftningsmekanismer og hjelper til med å bekjempe de skadelige effektene av forurensning som påskynder hudens aldring.

sowimage

Her er sortimentet

Det styrkende anti-pollution serumet stimulerer hudens oksygenering og beskytter mot de skadelige effektene av forurensninger, noe som i sin tur gir for tidlig aldring av huden. Den fuktighetstilførende konsistensen med fine mikroperler smelter umiddelbart inn i huden og gir den en oksygenboost.

For å forsterke serumets effekt finnes det en reparerende dagkrem som beskytter mot forurensninger. Etter bare 1 måneds bruk reduseres fine linjer og rynker, huden din repareres, den styrkes og stråler av velvære.

Den pleiende og reparerende nattkremen har en silkemyk geléstruktur og hjelper huden din med å gjenhente seg. Huden blir umiddelbart friskere, den blir spenstig og føles kvikkere allerede etter første gangs bruk.

Øyekremen mot forurensninger og mørke ringer er et spesialtilpasset øyeprodukt med en frisk geléstruktur og en roll-on-applikator som du forsiktig kan massere rundt øynene. Huden rundt øynene blir umiddelbart tilført fuktighet, får glød og beskyttes mot forurensninger. Fine linjer og rynker reduseres merkbart. Etter en måned oppleves mørke ringer under øynene mindre markerte og blikket er piggere og det stråler av velvære.

sowimage

Hvilke fordeler har serien?

Det er et ultranaturlig sortiment som består av opptil 99 % naturlig produserte ingredienser for å gi huden din daglig beskyttelse mot de skadelige effektene av forurensninger:

  • Styrker huden i dybden
  • Øker hudens oksygenering 
  • Tilfører fuktighet
  • Forsinker tegn på aldring

Hvilken hudpleieserie erstatter den?

Farvel Elixir Jeunesse, velkommen Elixir Botanique! Hvis du elsker Elixir Jeunesse så trenger du ikke få panikk, disse nye produktene tilbyr samme fordeler men med enda mer revolusjonerende aktive ingredienser. Så ikke vent, prøv den nye serien nå!

sowimage

Share