ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Fremhev din naturlige glød!

Hva ville du sagt om vi fortalte at det finnes en foundation som beskytter mot ytre forurensninger og som finnes i hele 16 nyanser? For godt til å være sant? Nei, det er faktisk ikke det!

sowimage

Hvordan får man en vakker glød i huden?

På grunn av alle forurensninger som finnes rundt i luften så kan huden din påvirkes negativt og se trett og gusten ut. For å gi den en frisk og glødgivende touch har Yves Rocher skapt en ny foundation ved navn Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation.

Hvorfor er denne foundationen så god? Jo, i tillegg til at den beskytter huden samt gjør den friskere, finnes den i 16 forskjellige nyanser. Rosa, beige, gyllene og brune toner, du kommer garantert til å finne den perfekte nyansen for akkurat din hud! Oppsummert så jevner foundationen ut huden din og skaper glød på en naturlig måte, samtidig som du beskytter huden din mot forurensninger.

Dette takket være formelen som er beriket med Aphloïa. Denne lille planten som dyrkes på Madagaskar er kjent for sine eksepsjonelle reparasjons- og beskyttelsesegenskaper. Det er den perfekte aktive ingrediensen for å beskytte huden din mot ytre påvirkninger!

sowimage

For å få en glødgivende look

Vil du tilføre glød i ansiktet? Her er en liten guide om hvordan man skaper en holdbar glød:

1/ Etter å smurt inn ansiktet ditt med en ansiktskrem, påfører du Illuminating Primer. Sminken kommer til å holde seg på plass hele dagen!
2/ Påfør deretter en liten dose glødgivende foundation på pannen, nesen, haken og på kinnene for å få en lett dekking. Jevn den ut mot hårfestet og kinnene og ned mot halsen slik at det ikke skapes noen skarpe linjer.
3/ Legg deretter på en touch av High Coverage Luminous Concealer under øynene dine og på dine ujevnheter for å korrigere dem. Øyepartiet blir nå utjevnet og opplyst.
4/ Du kan nå bruke Fixing Blurring Loose Powder. Pulveret er ultrafint og lett, og glatter og jevner ut porene mens du fester sminke. Den er heller ikke synlig og passer til alle hudtoner!
5/ For å gi en skimrende touch til huden din bør du bruke Highlighter Stick dersom du liker kremstruktur, eller Radiant Illuminating Duo dersom du foretrekker en mer pudret konsistens. 

Voilà! Nå vil både du og huden din få en strålende glød!

Lyst til å prøve denne nye foundationen? Kommenter gjerne!

Share