This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden JULY100 i handlekurven. Gjelder til den 10/7. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Salg
opptil 60% på masse skjønnhet
Yves Rocher
0
Tilbake

Gi huden din nytt liv

Å få en strålende, myk hud er lett når du bruker en av våre kroppsskrubber sammen med en mykgjørende og fuktighetstilførende hudkrem.

sowimage

Mykere hud med en kroppsskrubb

Akkurat som ansiktet ditt så trenger kroppen en regelmessig eksfoliering. Bruk en kroppspeeling som fjerner døde hudceller og urenheter på en skånsom måte takket være små korn som finnes i skrubben. Huden din blir friskere, mer vitalisert og fuktighetsrik.

Skrubb huden din en til to ganger i uken. Ta litt kroppspeeling på fuktig hud eller bruk den på tørr hud, før dusjen, for å få en enda mer kraftfull effekt. Masser inn kroppspeelingen fra føttene og oppover for å forbedre blodsirkulasjonen. Skyll deretter godt i lunkent eller varmt vann. Unngå for varmt vann da dette kan tørke ut huden, spesielt i de kalde vintermånedene.

sowimage

En skrubb for alle hudpleiebehov

Ettersom hudens behov forandres med årstidene har vi tatt frem 3 body scrubs for forskjellige behov.

1. Hold huden myk om høsten og vinteren med vår myke Shea Rich Body Scrub. Denne ultrafine eksfolierende kremen berikes med sheasmør og skal fjerne døde hudceller uten å tørke ut huden. Kremen gjør huden myk, silkeglatt og veldig behagelig i dusjen!

2. For å friske opp og gjøre huden din klar for våren bør du velge vår Botanical Charcoal Detox Body Scrub. Den er rik på botanisk kull og fjerner døde hudceller på en naturlig måte samtidig som den beskytter mot ytre forurensninger. Denne rensende skrubben er også perfekt for å rense porene etter en svett treningsøkt.

3. Og før sommeren? Da anbefaler vi at du velger vår botaniske kroppsskrubb med aprikos. Den er beriket med pulver fra aprikoskjerner og denne kremete skrubben fjerner døde hudceller samtidig som huden blir glatt og føles helt fornyet. Helt enkelt, en perfekt start på sommeren!

Bruk gjerne disse kroppskrubbkremen omhverandre etter hudens behov, sesong og dine aktiviteter. Alle kremene inneholder mer enn 98% ingredienser av naturlig opprinnelse og 100% plantebaserte eksfolierende partikler.

sowimage

Bevar mykheten etter peelingen

Oppskriften på en glatt og myk hud er altså peeling eller kroppsskrubb, fulgt av fuktighet. Ettersom eksfoliert hud har fått fjernet døde hudceller er den bedre i stand til å ta imot fuktighet og kan lettere absorbere og dra nytte av din fuktighetstilførende lotion.

Kombiner gjerne din Shea rich body scrub med vår nærende krem Repair lotion extra dry eller Repair balm som beroliger og tilfører fuktighet. Huden din blir fløyelsmyk og får intensiv næring.

Har du ømfintlig hud? Velg da vår duftfrie Soothing Body Lotion - Sensitive Skin. Formelen som er beriket med økologisk trollhassel er spesielt utviklet for å pleie den aller mest ømfintlige huden og gi den umiddelbar fuktighet. Den beroligende lotionen kan brukes daglig på ansiktet og kroppen. Skrubb huden maks to ganger i uken, men fuktighet vil huden ha daglig. Den kommer til å takke deg!

Share

Flere skjønnhetsartikler