25% RABATT på VALGFRITT PRODUKT. Oppgi 25JUNE t.o.m. 28/6. Gjelder det første produktet som legges i handlekurven. Gjelder ikke sett. 
Akkurat nå FRI FRAKT!
Yves Rocher
Tilbake

Green Heroes, skjønnhetsprodukter med 100% miljøfokus

Du har kanskje allerede sjekket ut våre konsentrerte produkter? Oppdag våre sjampobarer nå. Til sammen er de Green Heroes, våre pleiende økologiske produkter med miljøet i fokus.

sowimage

Dette er solide greier

Våre sjampobarer vasker, skummer, dufter godt og er 100% naturlige ettersom de er beriket med 100% økologiske blomsteroljer fra våre avlinger i Bretagne. Sjampobarene finnes i tre varianter: nærende, skånsom og glansgivende, de er sulfatfrie og etterlater håret supermykt. Og det er ikke alt, en 60 grams sjampobar tilsvarer samme mengde som to flasker 300 ml flytende sjampo og har derfor en redusert påvirkning av miljøet vårt.

Hvordan bruker man den? Det er enkelt: fukt håret og gni sjampobaren i hendene eller rett i håret. Jobb frem et skum, masser inn i hodebunnen og skyll godt. Håret ditt vil bli glansfullt, mykt og fullt av glød. Du kommer til å elske denne nye skjønnhetstrenden.

Hvis du vil ta med deg sjampobaren så bør du kjøpe den smarte boksen som er fremstilt spesielt for disse. Boksen kan også brukes som en såpekopp om du snur den på hodet. Praktisk ikke sant?

sowimage

I dusjen er vi KONSENTRERTE

En liten dose dusjgelé på våt hud som rekker til hele kroppen, et mindre format som tilsvarer samme mengde som i en flaske med 400ml, avhengighetsskapende dufter som mango, vanilje og lotusblomst ... Du har kanskje allerede begynt å bruke våre konsentrerte dusjgeleer?

Om du er ute og reiser, på trening eller helt enkelt hjemme på badet så forvandler denne lille flasken med 100% resirkulert plast en enkel dusj til en miljøvennlig handling.

Et ekstra pluss er at den konsentrerte formelen er biologisk lett nedbrytbar.

sowimage

Jeg kjøper, jeg planter

Våre Green Heroes er med sitt innhold og sine forpakninger produkter med et 100% miljøfokus!

Og for hvert Green Heroes-produkt som kjøpes så planter stiftelsen Yves Rocher Foundation et tre! Visste du at vi allerede har plantet mer enn 100 000 000 trær over hele verden?

Hvert lille steg kan gjøre en forskjell.

sowimage