ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Hår: 5 skreddersydde mini-hårkurer!

Oppdag våre 5 skreddersydde botaniske hårkurer som kan kombineres etter ditt hårs behov. La oss fortelle mer!

Finn den hårpleien som passer deg best!

Ettersom enhver hårtype krever en spesifikk og målrettet pleie, dekker vår kolleksjon av mini-hårkurer5 forskjellige hårpleiebehov:

Reparerende kur for hårtuppene
Nærende kur for hårlengdene
Fargebevarende kur for farget hår
Rengjørende kur for hårrøttene
Peeling for hodebunnen

Oppdag de forskjellige konsistensene: gelé, leire, balsam m.m. Det finnes produkter for alle! Det er enkelt å finne den perfekte kombinasjonen som gir en behandling som passer perfekt for ditt hår. Hvis du er usikker så må du veldig gjerne spørre oss.

sowimage

Hvordan bruker man hårkurene?

Disse mini-hårkurene kan brukes hver for seg eller sammen i en kombinasjon, og gir deg på den måten en profesjonell hårpleie hjemme. De kan brukes helt inne fra hodebunnen og ned mot hårtuppene.

Fett hår & tørre hårlengder? Bruk den rengjørende kuren ved hårrøttene og den nærende kuren i hårlengdene dine.

Skadete hårlengder og splittede tupper? Påfør den nærende kuren på hårlengdene og den reparerende balsamen på hårtuppene dine.

Som du selv ser, kombinasjonen av kurer gir deg en skreddersydd hårpleie!

sowimage

Engasjerende for din og planetens skyld

Detoxifying Scrub - Scalp kan fange opp forurensningspartikler takket være de rensende egenskapene hos moringafrø.
Purifying Mask - Roots inneholder brennesler som er kjent for sine regulerende egenskaper og sin positive effekt på flass. Den er perfekt for å absorbere talgoverskudd og det tar lenger tid før håret blir fett.
Repairing Mask - Ends er beriket med økologisk jojobaolje. Den reparerer skadede hårtupper og forebygger skader. Hårstråenes struktur styrkes og håret blir 20 ganger mer slitesterkt*. Tuppene blir igjen glatte, myke og glansfulle. *Instrumentell test
Nourishing Mask - Lengths er perfekt for tørt hår. Beriket med avokadoolje gir den intensiv næring til lengdene og beskytter dem fra å tørke ut, uten at håret blir fett eller tungt.
Protective Mask - Color, beriket med fruktkjøtt fra acai-bær som beskytter håret mot skader som forårsakes av farging og umiddelbart får frem hårets glans. Skjellaget jevnes ut, håret får næring og blir fantastisk mykt.

sowimage

Våre 5 formler er biologisk lett nedbrytbare*, uten silikoner eller alkohol, for å ta vare på håret ditt på en naturlig måte. Som de fleste av våre produkter er våre hårkurer skapt med omtanke i Bretagne i Frankrike.
*I henhold til standard OECD 301F

sowimage

Share