ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Hvorfor kornblomst?

sowimageEmmanuel Berthier

Gir et forførende blikk! Kornblomstens blomst må, som alle andre planter som trenger insekter for sin forplantning, være synlig for pollinerende insekter. Denne lillablå blomsten hjelper oss med å beskytte huden vår. Men hvordan? Det gjør den ved å rengjøre huden og fjerne sminke på en skånsom måte. En del foretrekker rengjøring med vann mens andre helst ikke vil ha det. 

Vær forsiktig når du renser huden din slik at du ikke eliminerer hudens naturlige balanse, da kan huden reagere med å produsere alt vi forsøker å eliminere.

sowimageEmmanuel Berthier

En rengjøringsrutine som inkluderer ansiktsvask og ansiktsvann er en god start. For ømfintlig hud finnes det micellært vann eller Pur Bleuet. Takket være sin tofaseformel fjerner den all spor av sminke (også vannfast) på en mild måte uten å etterlate noen spor av olje. Men hva er hemmeligheten med kornblomst?

Denne lille blomsten med den vakre navnet har vært dyrket i økologisk jordbruk i La Gacilly, Bretagne i Frankrike, siden begynnelsen av 90-tallet (nå UEBT-sertifisert). Etter en manuell innhøsting av kornblomsten kuttes den blomstrende toppen mekanisk, for deretter å bli tørket og destillert. Det blomstrende vannet som blir igjen i slutten av denne prosessen brukes pga dens beroligende egenskaper i våre produkter som inneholder kornblomst.

sowimageDominique Rolland

Hvordan fjerner du sminke?

Share

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.