25% RABATT på VALGFRITT PRODUKT. Oppgi 25JUNE t.o.m. 28/6. Gjelder det første produktet som legges i handlekurven. Gjelder ikke sett. 
Akkurat nå FRI FRAKT!
Yves Rocher
Tilbake

Jordbruk med en positiv innvirkning i La Gacilly

Varemerket Yves Rocher, engasjert og forankret i sin region i Bretagne, har alltid tilbudt skjønnhet og kosmetikk med respekt for alle kvinner, menn og for naturen.

sowimage

Fra Agroøkologi til skjønnhet hos kvinner og menn

I mer enn 60 år har vi vært botanikere, dyrkere, designere, produsenter og leverandører av skjønnhetsprodukter, som er fremstilt med kjærlighet i Bretagne, for deg.

Yves Rocher, skaperen av botanisk skjønnhet er også det eneste kosmetikkmerket som dyrker og foredler de plantene som brukes i sammensetningen av deres produkter.

For å oppnå dette dedikerer vi, i hjertet av byen La Gacilly der firmaet en gang ble grunnlagt, 60 hektar mark for dyrking av våre ni ikoniske planter; kornblomst, ringblomst, arnika, kamille, blomkarse, romersk kamille, peppermynte, isplante og hornstråle. Disse plantene dyrkes økologisk og i henhold til en agroøkologisk modell med hensyn til omgivelsenes økosystem.

La Gacilly, en plass der varemerket Yves Rocher henter sin styrke

Firmaets grunnlegger, Yves Rocher, var en visjonær og en økolog som skapte grunnlaget for varemerket på loftet i barndomshjemmet, med respekt for jorden, miljøet, artsrikdom og for mennesker. Han så et stort vekstpotensiale i La Gacilly."Vi må gi tilbake til naturen det den gir oss" gjentok han hele tiden.

Hans ord og engasjement er fremdeles like viktig i dag når det gjelder firmaets entusiasme over å bevare miljø, biologisk mangfold og alt levende. Det er derfor vi har valgt å dyrke våre ikoniske planter i henhold til agroøkologiske metoder i La Gacilly.

sowimage

Agroøkologi hos Yves Rocher

Agroøkologi er en kraftfull dyrkingsmodell. Det går langt utover det økologiske jordbruket som vi praktiserer daglig for å redusere vårt økologiske fotavtrykk. Men hva innebærer det konkret? Yves Rocher bearbeider jorden og plantene med respekt for miljøet og årstidene, uten å bruke ugressmidler, men det er ikke alt.

Produksjonen av våre ikoniske planter er f.eks. helt integrert i det eksisterende økosystemet for å ikke skape ubalanse. Våtmarker, hekker, pollinerende insekter, plantedekke, vekstskifte etc er elementer som har sin plass for å opprettholde balansen til det biologiske mangfoldet samtidig som planteproduksjonen garanteres.

Denne visjonære modellen blir kontinuerlig beriket via forskning, eksperimenter og praktiske tester, men også ved bytte med mange andre aktører i Bretagne. Vi jobber derfor ikke kun for å ha et jordbruk med et positivt økologisk fotavtrykk, vi ønsker alltid å gjøre det beste for naturen og for alles skjønnhet.

sowimage