ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Ømfintlig hud? Vi har løsningen!

Når vi snakker om ømfintlig hud så tenker vi automatisk på huden i ansiktet og glemmer ofte bort resten av kroppen.

Svaret vårt: Huden på kroppen trenger på samme måte som ansiktet både omsorg, pleie og kjærlighet. Så la oss gjenta oss selv, vi har løsningen! Oppdag vår serie som inneholder trollhassel, den er spesielt fremstilt for deg med ømfintlig hud. 

sowimage

Hva innebærer ømfintlig hud?

Ømfintlig hud fremstår på forskjellige måter, men et felles trekk er en følelse av ubehag i huden. At det strammer, oppstår kløe samt røde, blussende partier er et resultat av ubalanserte biologiske mekanismer i huden og en forandring i hudbarrieren. 

Hudømfintlighet kan være en medfødt tilstand men det kan også være et resultat av eksponering av faktorer som temperaturforandringer, forurensninger og stress. I storbymiljøer utsettes huden vår for ekstreme forhold hver dag. Vår livsstil er også en bidragende faktor: overdrevet hygiene kan for eksempel forandre hudens mikrobiota, som hjelper til med å opprettholde hudens naturlige balanse. 

Vi anbefaler derfor at du tilpasser din skjønnhetsrutine etter de faktorene den utsettes for daglig.

Hvilken nyhet har vi tilført?

Hvis du allerede kjenner til vår serie med økologisk trollhassel så kommer du til å bli strålende glad over dens oppdaterte utseende. Men det er likevel viktig å vite at selv med et nytt ytre så er formålet med serien det samme: å ta vare på din ømfintlige hud og passe på at du føler deg behagelig i din kropp.

Hudpleieserien fra Yves Rocher inneholder ekstrakt av økologisk trollhassel. Denne botaniske aktive ingrediensen er valgt ut av våre botaniske forskere pga dens beroligende og mykgjørende egenskaper på huden. Den forbedrer barrierefunksjonen ved å stimulere syntesen av lipider som er  vesentlige komponenter i hydrolipidfilmen. En ekstrabonus? Den respekterer hudens mikrobiota, noe som gir ekstra komfort for ømfintlig hud. Vi har derfor valgt å integrere denne ingrediensen i de tre nøkkelproduktene i vårt nye sortiment: en dusjgelé, en rensende dusjkrem og en fuktighetstilførende hudlotion. 

sowimage
sowimage

For å møte hudens behov på best mulig måte så handler det ikke bare om å følge riktig rutine, det er vel så viktig å bruke renseprodukter som respekterer huden din. Velg den sulfatfrie* Gentle Shower Gel som er fremstilt slik at den kan brukes av hele familien. Den rengjør forsiktig og beroliger umiddelbart ømfintlig hud. Har du ekstra ømfintlig hud? Vi har akkurat hva du trenger: den ikke-skummende Low Shower dusjkremen som er perfekt for ekstra ømfintlig hud. Takket være den smeltende sulfatfrie** konsistensen som består av botaniske oljer, tilfører den huden næring

Har du ekstra ømfintlig hud? Vi har akkurat hva du trenger: den ikke-skummende Low Shower dusjkremen som er perfekt for ekstra ømfintlig hud. Takket være den smeltende sulfatfrie** konsistensen som består av botaniske oljer, tilfører den huden næring. 

Til slutt bør du, rett etter at du har dusjet, tilføre både ansiktet og kroppen fuktighet med en beroligende hudlotion. Bonusen? Den respekterer ømfintlige hudtyper og kan brukes daglig på både ansiktet og kroppen. Den passer til og med for barn fra 3 år og oppover!

*Ingen sulfonerende overflateaktive stoffer

**Ikke-skummende

Vår stjerneingrediens: Trollhassel

Med opprinnelse fra USA. I over 20 år har vi dyrket vår økologiske Trollhassel hos vår partner som har en innovativ dyrkningsprosess som respekterer våre europeiske restriksjoner og vår planet.

sowimage

Er du allerede fristet til å prøve disse produktene? Del din opplevelse i kommentarfeltet!

Share

Flere skjønnhetsartikler

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.