ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Makeup med omtanke for naturen

Fremhev din naturlige skjønnhet samtidig som du verner om vår planet. Ta en nærmere titt på våre ansvarsfulle engasjementer og hvordan vi fremstiller vår sminke med 100% naturlig innhold.

100% botanisk innhold 

Vi elsker dyr, derfor har vi besluttet å fremstille produkter som er basert på planter – dette gjelder også vår sminke! Flere hundre produktertvers av alle våre produktkategorier er veganske.

Faktum er at den eneste animalske ingrediensen vi bruker i våre produkter er bivoks, hvilket er et derivat. Vi bruker kun bivoks i 12% av våre produkter, primært i våre leppestifter og i mascaraer. Dette er for å skape en kremaktig og behagelig konsistens for å oppnå maksimal komfort. Bivoks gjør nemlig leppestiften lettere å påføre.

sowimage

Uten karmin 

Hvilken leppestift er du mest glad i, Grand Rouge Mat eller Rouge Vertige? Uansett hvilken du liker best, så fremstilles de på samme måte.

Våre  leppestifter inneholder ikke cochineal carmine, et pigment som ofte forekommer i den kosmetiske industrien. Cochineal Carmine er en liten lus som produserer karminsyre for å beskytte seg selv mot  predatorer. Stoffet brukes for å fremstille den røde fargen, også kalt karmin. Føler du deg lettet? Bare vent, vi har mer å dele med deg!

Til slutt vil vi bare nevne at for å bevare dine lepper vakre og myke så har vi beriket våre leppestifter med aktive botaniske ingredienser som Camellia olje, Sheasmør og kirsebærolje

sowimage

Aktive plantebaserte stoffer 

Våre naturlige oppskrifter er fremstilt for å gi deg og huden din omsorg og effektiv hudpleie.

Vår favoritt Super Mat foundation er for eksempel fremstilt av mattgjørende og balansert skjoldbærerrot! Comfort Cream Foundation er beriket med olje fra 1000 roser og har en regenererende effekt på hudcellene dine. Det kreves over 1000 damascenerroser for å fremstille en kilo olje. 

sowimage

 

 

Risekstrakt fra Asia 

Våre  botaniske øyenskyggepaletter inneholder risekstrakt fra Asia som er beriket med inositol som også stammer fra planteriket. Og Sexy Pulp mascaraen svøper inn vippene dine og tilfører volum med hjelp av berikende karnaubavoks

 

sowimage

 

Hvordan er det med våre sminkebørster? 

Våre sminkebørster er fremstilt av syntetisk hår og tre fra bærekraftig dyrkede skoger, slik at du kan ta hensyn til våre dyr og vår planet mens du skjemmer bort deg selv. Vi står for prinsippfast skjønnhet som verner om både deg og planeten vi bor på! 

 

sowimage

Hvilket er ditt favorittprodukt?

Share

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.