ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Min skjønnhetsrutine mot forurensninger

Vi utsettes for forurensninger daglig og det påvirker både huden og håret vårt. Her er våre beste tips for å få en rengjørende detoxbehandling!

sowimage

Beskytt huden mot forurensninger

Visste du at luftforurensninger ikke bare inneholder mikropartikler, men også tobakksrøyk, regn, støv og eksos? Alle disse faktorene svekker vår hud og vårt hår. For å bekjempe dette problemet har våre eksperter innen skjønnhet fra planteriket valgt ut to planter som er perfekte for å rengjøre både hud og hår: aphloia og moringa. Aphloia er en plante som opprinnelig kommer fra Madagaskar, kjent for sin eksepsjonelle reparasjons- og beskyttelseskapasitet.

Vår andre stjerne og aktive ingrediens er moringafrøet, som er rikt på protein og har rensende egenskaper. Les vår artikkel om aphloias egenskaper dersom du er interessert i å vite mer om denne unike planten.

sowimage

For å få en strålende hud hele dagen ...

Forurensninger påskynder hudens aldring. Den beste løsningen er å starte en skjønnhetsrutine med rensende aphloia.

1 / Rens ansiktet med lunkent vann og rensegeleen Daily Exfoliating Cleanser, for å fjerne urenheter og forurensning fra huden din.
2 / Hver morgen bør du gi ansiktet ditt fuktighet. Påfør først noen dråper med serumet Double Action Essence, og fortsett deretter med dagkremen Restructuring Day Care - Dry Skin. Huden din vil umiddelbart bli detoksifisert* og stråle, og i tillegg vil rynkene oppleves mindre** etter en måned.
3 / Siste steget for huden din er å påføre en foundation, og da bør du prøve Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation! Den virker mot forurensninger, holder i 10 timer og gir en frisk, jevn og strålende hud.

*Tilfredshetstest gjennomført på 110 kvinner i 28 dager.

**Klinisk studie gjennomført på 22 kvinner. Umiddelbar reduksjon av rynkenes volum med i gjennomsnitt 11 %.

sowimage

...og hele natten!

Når dagen er over, er det tid for skjønnhetsrutinene før natten setter inn. Rengjøring og fuktighetstilførsel før man legger seg er viktig for å beholde en frisk og ren hud. Hvis makeupen din er vannfast vil vi anbefale at du bruker en olje i stedefor en klassisk makeupfjerner. Ved å påføre Waterproof Cleansing Oil vil alle spor av sminke og forurensninger bli fjernet effektivt uten at det etterlates en fet overflate. Hvis makeupen ikke er vannfast kan Micellar Cleansing Water være et godt alternativ for å rengjøre hele ansiktet ditt.

Om kvelden absorberer huden vår lettere skjønnhetsprodukter, så dette er den perfekte tiden å intensivere ansiktpleien! For å våkne opp med en fuktighetsrik og uthvilt hud neste morgen bør du påføre serumet Double Action Essence. For å gjøre ansiktspleierutinen optimal bør du også prøve ansiktsmasken Detoxifying Flash Mask to ganger i uken for å få en enda mer strålende hud!

sowimage

Få et rent og friskt hår!

Håret påvirkes også av forurensninger. Selv om du børster det slik at endel støv forsvinner så er ikke det nok for å beskytte håret fra ytre påvirkninger. Her er noen tips, steg for steg, som du kan følge:

1 / Rens ansiktet med lunkent vann og rensegeleen Daily Exfoliating Cleanser, for å fjerne urenheter og forurensning fra huden din.
2 / Bruk deretter balsamen Anti-Pollution - Protective Shield Conditioner for å gjøre håret lettstelt og beskytte det mot forurensende partikler.
3 / For å få dobbel effekt bør du avslutte med skylling med den glansgivende hårskyllingseddiken Shine - Rinsing Vinegar. Den fjerner også kalkrester!

Husk også å skrubbe med hårpeelingen Anti-Pollution – Oxygenating Scrub en til to ganger i uken før du bruker sjampoen. Dette vil rense hodebunnen din, fjerne forurensninger og gjøre håret mindre fett.

Nå har du fått gode tips for å beskytte huden og håret mot forurensinger!

Har du noen gang brukt et av våre skjønnhetsprodukter mot forurensninger? Kommenter gjerne!

Share