ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Minimal forpakning, maksimalt resultat!

Har du prøvd våre hårkurer? Du kommer til elske våre minikurer som gir deg en perfekt anledning til å prøve de forskjellige typene og finne din favoritt.

Finn den riktige hårbehandlingen for deg!

Disse nylanserte mini-ekspertbehandlingene dekker 5 behov som vi har identifisert hos våre kunder: reparasjon, tilførsel av næring, beskyttelse av farget hår samt rengjøring og avgiftning av hodebunnen. Nå finnes det ikke lenger unnskyldninger for ikke å ta vare på håret ditt.

Takket være disse smidige produktene med 35 ml er det enkelt å gi håret ditt, fra røttene og ut i lengdene, regelmessig og god pleie. Disse produktene gir deg også en perfekt mulighet til å finne det som passer håret ditt aller best, da maskene er i små forpakninger og dermed har en meget gunstig pris. Oppdag og utforsk de ulike teksturene.

Ultramyk formel i den ene, rensende og leirebasert formel i den andre, mykgjørende og en kremaktig følelse finnes i hele serien; her finner du noe for alle. Det beste er likevel at vi har lykkes i å fremstille disse med plantebaserte aktive ingredienser, og disse er nøye valgt ut.

sowimage

Rensende Moringa.

Vi har valgt Moringafrø pga de rensende egenskapene i den eksfolierende detoxmasken. Peelingen med moringafrø fjerner forurensende stoffer og gir hodebunnen en skikkelig boost.

Brennesle for å motvirke fet hodebunn.

Hvis du er ute etter å fjerne overskudd av talg i hodebunnen så har vi selvfølgelig noe for deg! I Purity Absorbing kuren har vi valgt å inkludere brennesle pga dens evne til fjerne en fet hodebunn.

sowimage

Gjenoppbyggende Jojobaolje.

Vi er veldig glade for å inkludere jojobaolje i våre produkter. Oljen er rik på fettsyrer og har gjenoppbyggende og reparerende egenskaper for hårfibrene, noe som gir et mer motstandsdyktig hår.

Avokadoolje med nærende egenskap.

2-i-1 Nutrition Cream Mask med Avokadoolje er perfekt for tørt og trett hår. Avokadoen gjør kuren rik på essensielle fettsyrer som gjenoppretter og pleier hårets lipidbalanse, takket være sin dobbelvirkende effekt.

Fruktkjøtt fra Acai, rik på antioksidanter.

Denne hårkuren med fruktkjøtt fra acaibæret er rik på antioksidanter. Håret repareres og blir fantastisk mykt, samtidig som den beskytter håret mot forurensninger og bevarer fargen i lang tid.

sowimage

Er det best å bruke en kur før eller etter hårvasken?

Våre reparasjons-, nærings- og fargekurer tilpasser seg ditt behov. Du kan altså velge om du vil påføre kuren før du vasker håret, da påfører du kuren i tørt eller fuktig hår og lar den sitte i 10 minutter før sjamponeringen.

Hvis du heller vil vaske håret først, kan du bruke kuren i vått hår etter sjamponeringen, og la den sitte i 3 minutter.

sowimage

Share