ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Monoï – sommerens vinner!

Få sommerfølelsen med vårt Monoï-sortiment og dens vanedannende duft

Monoi

Monoï, en beskyttet opprinnelsesbetegnelse

Tradisjonell monoïolje fra Tahiti har sin opprinnelse i de urgamle tahitiske skjønnhetsritualene. Den er synonym med velduftende hudpleie, naturlighet og velvære som på et øyeblikk fører tankene til de polynesiske paradisøyene.

I mer enn tretti år har Yves Rocher behandlet monoï på en ansvarsfull måte. I de tidlige morgentimene plukkes den nydelig duftende gardeniablomsten for hånd, mens de er springende knopper, for å bevare blomstenes friskhet. Deretter foredles de til monoïolje ved en nøye og kontrollert metode der knoppene får ligge og trekke i copraolje (fruktkjøtt av kokosnøtt som har vært tørket i solen) i ti dager. Tahitigardeniaen som brukes i produktserien Monoï de Tahiti finnes bare i Polynesia og er beskyttet og sertifisert i henhold til opprinnelseskontroll. Kontrollen garanterer ikke bare ektheten men også kvaliteten og den lokale fremstillingen.

Visste du at?

Monoï-serien dukket opp for første gang hos Yves Rocher i 1988.

Drøm deg bort med vårt monoï-sortiment

Monoï er en storselgende favorittduft hos Yves Rocher og en "must" til sommeren. Den finnes både til dusjen og i våre kropps- og hårprodukter slik at du får muligheten til å drømme deg bort til et eksotisk land med mange produkter.

Forflytte deg til strendene på Tahiti når du dusjer? Monoï gjør det mulig! Det er helt opp til deg å velge hvilken størrelse av vår dusjsjampo som passer deg best:

Velger du den konsentrerte dusjsjampoen som er så praktisk å ta med seg? Concentrated Hair & Body Wash 100 ml er spesielt fremstilt for å redusere forbruket av vann og plast - og karbonavtrykket.

Du kan også velge 200 ml eller 400 ml for daglig bruk.

sowimage

Vår Scrub-in-oil Radiant Tan, med sin uimotståelige duft, eksfolierer og fjerner døde hudceller og urenheter.

Fordeler:

Huden din blir glatt, myk og velduftende. Dens lettflytende oljekonsistens forvandles til en melk når den skylles av.

sowimage

 

Nyt monoï fra morgen til kveld

Vil du skjemme bort både huden og håret ditt enda mer?

Kjenn solens stråler mot huden og sommerens omsluttende varme, den brennende sanden under føttene og det avkjølende vannet med duften Vague d'Été Eau de Toilette.

Eller bruk den oppfriskendePerfumed Mist Body & Hairnår som helst i løpet av dagen. Den består av 96% ingredienser med naturlig opprinnelse og er en skikkelig must-have.

 

sowimage

Hendene dine kan også skjemmes bort og tilføres fuktighet med monoï.

Vi anbefaler vår lettflytende håndkrem med 99% ingrediensermed naturlig opprinnelse og vegansk formel.

sowimage

Share