ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Møt vinterhalvåret med fuktighet og glød!

Hvilken type hudpleie og sminke er mest anvendelig i vinterhalvåret? Her kommer noen tips for Januar, Februar og Mars.

JANUAR

Har du, som mange andre, slurvet med hudpleierutinene i julen? Ingen fare, denne tiden på året er til for nye rutiner og en omstart for både kropp og sjel.
  • Begynn med å skrubbe ansiktet og kroppen minst en gang i uken for å bli kvitt døde hudceller slik at huden fornyes. Legg gjerne en deilig ansiktsmaske etter at du har skrubbet ansiktet. Vi har masker for alle behov: rensende, fuktighetstilførende eller beroligende.
  • Vask ansiktet daglig med Waterproof Cleansing Oil, som fjerner forurensende partikler og selv den mest standhaftige makeupen.
  • Unn deg også en behandling hos hudterapeuten. Huden din får en dyprengjøring og blir eksfoliert ved hjelp av damp, dette fjerner også hudormer. En fuktighetstilførende maske etter dette gjør susen. 

Et lite makeuptips for denne tiden av året? En bronzer som skaper en varm glød. Påfør litt på pannen, kinnbena, haken og halsen.

Vårt beste velværetips for januar er å kose seg og unne seg masse ro og nytelse.

sowimage

FEBRUAR

Vinteren byr på skiftende miljøer med varme, kulde, kalde vinder og tørr inneluft. Alle disse faktorene stresser huden slik at den lettere tørker ut. Husk også på at håret påvirkes av det kalde klimaet.
  • Sats på en rensemelk for ansiktet som er mindre uttørkende enn et micellært vann. Du trenger selvfølgelig å tilføre både ansiktet og kroppen fuktighet. Husk også på å skjemme bort hendene med en håndkrem og leppene med en leppebalsam hver morgen og kveld. 
  • Håret ditt blir også svekket i vinterkulden og trenger en reparerende og beskyttende sjampo. 

Når det kommer til makeup kan en concealer være til god hjelp for å dekke ujevnheter. Vi har flere forskjellige; en som nøytraliserer røde partier, en som dekker mørke partier, en som hjelper mot ringer under øynene og en som lyser opp gulne områder og gusten hud. Det finnes en for ethvert behov! 

Og så skal du ikke være redd for å bruke litt farge på lepper og kinn.

En liten bonus denne måneden? Benytt tiden inne i huset til å prøve forskjellig boostende matoppskrifter.

sowimage

MARS

Hold ut, snart er vinteren over. Sats på energigivende produkter som gjør at du holder ut til vårens første solstråler viser seg, vi lover deg – solen kommer snart tilbake!

Velg energigivende dusjkremer med f.eks. Bringebær og Peppermynte, Granateple og Rosépepper eller Mango Koriander. Det finnes mange alternativer som tilfører energi!

Når det kommer til makeup så kan du gi øyenbrynene dine litt ekstra kjærlighet denne måneden. De definerer både øynene og ansiktsformen din. Få gjerne hjelp av en profesjonell til å finne den øyenbrynsformen som passer deg best. Napp brynene, børst dem og bruk enøyenbrynspenn. 

Avslutt med en øyenbrynsmascara for å holde dem på plass.

Vårt siste tips denne måneden? Så fort temperaturen øker bør du få på deg joggeskoene og gi deg ut på en løpetur, en runde på sykkelen eller en lang gåtur, det gjør underverker!

Kom tilbake hit til våren, så gir vi deg enda flere herlige tips!

sowimage

Hva synes du om våre tips? Gi dine synspunkter i kommentarfeltet!

Share