ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Multimasking tilpasset din huds behov

Kombiner forskjellige masker for å pleie huden din og tilføre mer glød! Skrubb, gi en rengjøring i dybden, tilfør fuktighet og boost. Følg vår guide for å finne ut hvordan vi gjør det.

sowimage

Mellom stress, tretthet og sene utekvelder kan det være vanskelig å bevare en strålende hud. Gjør multimasking til en del av din skjønnhetsrutine, huden din kommer til å takke oss!

De forskjellige maskene inneholder over 90% naturlig innhold og kan kombineres etter eget ønske og behov!

sowimage

Skap rom for din nye skjønnhetsrutine

Du bør bruke Exfoliating Scrub with Apricot Powder to dager i uken, for å skånsomt eksfoliere huden din. Bruk små sirkulære bevegelser og skyll deretter nøye med vann.

Pass på å eksfoliere huden din rett etter trening! Da er porene dine utvidet og du oppnår en enda bedre effekt: hudormene elimineres, huden strammes og hudcellefornyelsen stimuleres.

Resultatet? En enda mykere og mer strålende hud.

Tips: Det er viktig å tilføre huden fuktighet etter at du har skrubbet den. Bruk en rikt fuktighetstilførende krem som for eksempel 48-Hour Non-Stop Moisturizing Gel Cream.

sowimage

Få styr på fororeningar og glinsende partier

Motvirk forurensinger for å få et strålende resultat. Har du fet hud med alt hva det innebærer (glinsende partier, hudormer etc)? Gi huden behandling med Clay Purifying Mask som er kjent for sine rengjørende og balanserende egenskaper. 

Påfør masken to ganger i uken, fokuser på T-sonen og la leiren virke i 5 minutter. Skyll deretter nøye med vann.

Huden din blir rengjort i dybden og den etterlates med færre glinsende partier, og samtidig en reduksjon av talgnivået* med 89%.*

*I henhold til objektive kliniske studier på 21 personer

sowimage

Tilfør energi etter en sen utekveld

Sene kvelden med venner er gøy, men huden må ofte betale en pris. For å unngå kommentarer som ”Du ser trett ut”,  bør du tilføre huden fuktighet og energi med  Revitalizing Mask som inneholder harpiks fra Agave.

Påfør den fuktighetstilførende masken to ganger i uken, la den virke i 5 minutter før du fjerner den med en bomullspad.

Nå er du bare et steg i fra en frisk og uthvilt hud.

sowimage

Ikke la stress og tretthet ta over

Når huden din ser trett og gusten så bør du tilføre glød med hjelp av Radiance Mask som inneholder tindved, noe som gir huden din en skikkelig boost.

Påfør masken to ganger i uken, la den virke i 5 minutter og fjern alt overskudd med en bomullspad. Du vil se en umiddelbar forskjell med hele 82% økning av glød i huden din*.

*I henhold til objektive kliniske studier på 21 personer

Kombiner dem for å oppnå enda mer nytelse!

Som du allerede vet, så har huden din mer enn et behov – ellers hadde det nesten vært for enkelt! Fete partier, tørre partier og områder uten glød – hvert område krever sin egen behandling.

Multimasking gir deg muligheten til å kombinere forskjellige hudpleiebehandlinger. En rensende maske i T-sonen, en revitaliserende maske på kinnene og en strålende maske under øynene. Unn huden din alt den trenger på bare 5 minutter.

Klar, ferdig, skrubb! 

Del din opplevelse av multimasking med #actbeautiful

Share

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.