ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Ny mirakelbalsam med multifunksjon

Et multifunksjonelt hårpleieprodukt som ikke skal skylles ut? Ja, det er sant! Vi forklarer deg hvordan.

sowimage

En innovativ hårbalsam

Mye bruk av rettetang, regelmessig hårfarging, forurensning, eksponering av sol... Alle disse ytre faktorene tørker ut og skader hårfibrene. Håret ditt må derfor få beskyttelse og næring slik at det ikke blir svekket.

Hva ville du sagt om en multifunksjonell hårbalsam som kan brukes både dag og natt og som ikke skal skylles ut? La oss presentere vår nye Universal Botanical Balm! En silikonfri balsam som er basert på økologisk jojobaolje.

Dette ultralette produktet reparerer, gir næring, glans og mykhet til ditt tørre eller skadede hår. Jojoba er en liten busk som vokser i ørkenområder. Den gir en flytende voks som er kjent som jojobaolje eller "ørkenens gull". Denne oljen er spesielt tilpasset skadet hår ettersom den reparerer hårfibrene!

sowimage

Hvordan bruker man hårbalsamen?

Hvorfor er da denne hårbalsamen multifunksjonell? Helt enkelt for at du skal kunne bruke den på den måten du selv vil: som en lekker finish, som en hårkur, om dagen eller natten, det er helt opp til deg!

Hvis du er en av dem som ikke klarer seg uten rettetang, kan du bruke balsamen som en førbehandling ettersom den gjør stylingen lettere. Og for deg som vil kontrollere frizzy hår, kan den brukes som et finishprodukt. Hvis du bruker den om dagen vil balsamen gi umiddelbar næring til håret og gjøre stylingen enklere. Som en nattbehandling vil håret bli reparert intensivt i 8 timer*.

En av fordelene er at du ikke trenger å skylle ut produktet! Slik bruker du balsamen:

1. Ta litt balsam, på størrelse med en hasselnøtt, og spre utover i hårlengdene og tuppene i tørt eller fuktig hår, forsøk å unngå hårrøttene.

2. Gre deretter gjennom håret for å fordele balsamen godt. Du kan bruke produktet 2-3 ganger i uken.

* Instrumentell test på tørt hår

Lyst til å prøve denne nyheten? Kommenter gjerne!

Share