ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Nydelige dufter som er inspirert av naturen

Vår kolleksjon med Eau Fraîches finnes i fem dufter med naturlige ingredienser i vakre, økodesignede forpakninger. Har du ikke prøvd dem enda så kommer du garantert til å finne din favorit!

Lettere enn en parfyme og med en duft som utmerker seg med sin søte, fruktige eller friske duft. Disse 6 oppfriskende og nydelige duftene leveres i en oppdatert økodesignet forpakning. 

Hva er en Eau Fraîche?

Den er lettere enn en parfyme og har en duft som utmerker seg med sin søte, fruktige eller friske duftnote. Vi kan gjerne bruke den lette og delikate duften hele året, men den frister kanskje mest når vår- og sommersolen endelig titter frem eller vi er på ferie.

Så hvorfor ikke bytte ut din vanlige parfyme med en lettere eau fraîche?

Som et glass ferskpresset juice om sommeren kommer de til å gi en oppfriskende følelse av letthet med sine lyse, glitrende toner. Og ettersom man kanskje ikke vil bruke samme parfyme hele året er den et perfekt alternativ når du vil variere din parfymerutine.

Ut med overveldende dufter og inn med friske og lyse toner!

sowimage

Våre dufter er inspirert av naturen

Nyt dufter som en nyutsprungen rose, vårfrisk og blomstrende liljekonvall eller frisk sitrusduftende verbena. Totalt finnes det disse fem nydelige duftene:

• Grønn te

• Verbena

• Kirsebær

• Rose

• Liljekonvall

sowimage

Yves Rochers miljøtanker

Vi tror på en ansvarsfull fremstilling av våre produkter. Kjernen i vår fremstilling av parfyme er naturligheten i våre parfymer, kvaliteten på våre ingredienser og vår franske ekspertise.

For å begrense vår miljøpåvirkning passer vi på at våre produkter utformes på en så bærekraftig måte som mulig: flaskelokket er produsert av resirkulert plast og flasken er helt resirkulerbar. Og enda et viktig element, all produksjon og tapping av våre dufter gjør vi i våre egne fabrikker i Bretagne, Frankrike.

PS. For å forlenge nytelsen av disse nydelige duftene med naturlige ingredienser så finnes det en tilhørende dusjgelé til hver duft.

sowimage

Hva er din favoritt duft? Del i kommentarfeltet!

Share