ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Nyheter i makeupsortimentet!

En vakker glød, lekre negler og lepper … vi har mange forskjellige nyheter som er tilpasset enhver smak.

Få en vakker glød

Nå vil vi ønske Yves Rochers første flytende concealer hjertelig velkommen! Den hjelper deg med å skjule ujevnheter, tretthetstegn og er tilgjengelig i 15 forskjellige nyanser for å kunne tilpasse seg alle hudtoner. For å beskytte den ømfintlige huden under øynene har vi valgt å ekskludere både parfyme og alkohol i concealeren. Den inneholder økologisk dyrket kornblomst fra våre avlinger i La Gacilly og inneholder mange pleiende egenskaper. 

sowimage

I april lanseres 3 nye produkter som vil hjelpe deg med å oppnå en vakker glød. Et av dem er det Monoï-duftende Bronzing Pudderet som hjelper oss med å dempe lengselen etter sommeren. Bronzing pudderet kommer i to forskjellige nyanser og er skapt for å passe alle hudtoner. Med et innebygd speil er det enkelt å ha det med i vesken når du er på farten.

Videre kommer våre Highlighter Sticks som er fremstilt for å forenkle hverdagssminken og den er smidig og enkel å ha med for å forbedre makeupen i løpet av dagen. Har du en forkjærlighet for rosa toner eller foretrekker du en gyllen glød? Highlighter sticks kommer til å være tilgjengelig i begge nyanser. 

Hvis du er ute etter en mer kraftfull glød så anbefaler vi at du kombinerer Highlighting Sticks sammen med Radiant Illuminating Duo, som finnes tilgjengelig i både gull og bronze.

sowimage

Enda flere lekende farger til både negler og lepper!

I mai venter en spennende nyhet for deg og dine negler … Gjør deg klar for en prisgunstig og biobasert oppfinnelse i 32 uimotståelige nyanser.

Sist, men ikke minst, så er vi overlykkelige over å kunne presentere vår kommende nyhet som lanseres i juni; vår glossy leppepenn! Takket være pleiende kameliaolje holder du leppene dine fuktighetsrike med en vakker glød. Pennenlanseres i en rekke forskjellige farger og har en myk og behagelig følelse. Og duften skal vi ikke engang snakke om, vi har vanskelig for å få den ut av hodet vårt!

Er du like utålmodig som oss når det gjelder å oppdag og oppleve våre kommende nyheter? Da vil vi med glede fortelle deg at det kommer enda flere nyheter på sminkefronten i september og senere i år.

sowimage

Hvilket produkt gleder du deg mest til å prøve? Del dine synspunkter i kommentarfeltet!

Share