ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Nyheter i serien Pur Bleuet inneholder kornblomst

Det er viktig å gi øynene dine både pleie og beskyttelse. Kornblomst er den perfekte aktive ingrediensen for dette. La oss fortelle mer om den.

sowimage

Kornblomst er en av Yves Rochers ikoniske blomster

En stor del av våre kunder oppdaget vår øyenmakeupfjerner som inneholder kornblomst, allerede i 1972. Den ble en stor suksess og i dag selges det et Pur Bleuet-produkt hvert sjuende sekund* et eller annet sted i verden!

Denne vakre blå blomsten har vært dyrket i et bærekraftig jordbruk siden begynnelsen av 90-tallet. Hva innebærer egentlig et bærekraftig jordbruk? Det er når jorden brukes på en spesiell måte, noe som reduserer miljøpåvirkningen samtidig som det naturlige økosystemet respekteres.

Når kornblomsten samles inn så tørkes den, og deretter destilleres den for å få frem et blomstervann. Det er dette vannet du finner i våre sminkefjernere, ettersom det er kjent for sine beroligende og beskyttende egenskaper. Takket være blomstervannet fjernes makeupen rundt øyekonturen på en skånsom måte, og det er derfor vi er så mange som elsket det! Vi forteller mer om kornblomst i vår andre artikkel Hvorfor er kornblomsten blå?

* kilde Bavar 2017

sowimage

Hvilke av øyekonturproduktene er best for akkurat mine øyne?

Skifte av årstid, forurensninger, slurv med sminkefjerning, stress eller tretthet, øyeområdet er et ømfintlig område som vi ofte glemmer bort når det egentlig fortjener vår fulle oppmerksomhet. Har du poser under øynene?

Hvis du ikke vet hva du skal bruke for å minske dem, så anbefaler vi øyekremen The Eye Care. Takket være roll-on-applikatoren og produktets milde formel, kan du påføre kremen på en enkel måte som tilfører øyekonturen fuktighet.

Hvis øynene dine er trette, spray ansiktsmisten The Soothing Cornflower Floral Water på en bomullspad. Trykk den lett mot øyelokket samt under øynene for å få en oppkvikkende effekt. Det er mange som liker å bruke vannfast sminke, men det blir lett et problem når den skal fjernes.

sowimage

Det er mange som liker å bruke vannfast sminke, men det blir lett et problem når den skal fjernes. Klassiske sminkefjernere har ofte liten effekt og øynene blir ofte irriterte.

Løsningen er å bruke en øyemakeupfjerner med tofaseformel, for eksempel Express Eye Make-up Remover! Den fjerner alle spor av sminke mens den tar vare på øyenvippene dine og etterlater huden myk og rolig.

Skal du ut og reise? Da lønner det seg å ta med flasken i 100 ml- flasken! Dersom du har veldig ømfintlige øyne og de fleste makeupfjernere irriterer huden din, har vi også en løsning. Da bør du bruke øyenmakupfjerneren Gentle Makeup Remover Sensitive. Takket være sin skånsomme formel fjernes makeupen forsiktig og etterlater øyekonturen beroliget. Dette er også et godt valg for personer med kontaktlinser. Uavhengig av hvilket produkt du velger så vil øyekonturen takke deg!

Har du noen gang brukt et produkt fra Pur Bleuet-serien? Fortell hvordan du opplevde det!

Share

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.