ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Selvkjærlighet – kunsten å elske seg selv

Om du sliter med lav selvfølelse, mangel på selvtillit eller rett og slett tviler litt på seg selv, så kan vi foreslå en løsning: selvkjærlighet. Vi skal forklare hva det innebærer.

sowimage

Hva er selvkjærlighet?

Self-love er et engelsk uttrykk som vi hører mye i dag... Men hva betyr det egentlig?

Her er vår forklaring og tolkning: Direkte oversatt er "selvkjærlighet". Du tror kanskje at dette kun omfatter kjærlighet til din egen kropp? Men det gjør det ikke, det innebefatter så mye mer enn det. Å lære å elske seg selv begynner med å akseptere seg selv, dvs akseptere HELE seg selv, både ens gode egenskaper og de mindre gode egenskapene. Å prioritere sitt psykiske og fysiske velvære er viktig, og det er også viktig å forsøke å være mindre hard mot seg selv. Selvkjærlighet er også å tro på seg selv og sin evne til å nå de mål og drømmer man har.

Kort sagt, en positiv innstilling som man tilegner seg for å få et lykkelig og meningsfullt liv. Verdt å prøve, eller?

sowimage

5 tips om hvordan man kan lære å elske seg selv

Før du begynner å leve etter våre råd må du huske på at kjærlighet til seg selv er en lang prosess som krever daglig øvelse i lang tid. Hvorfor det, tenker du kanskje? Svaret er at det er vanskelig å endre sine vaner. Men det er ingen grunn til å bli bekymret! Vi er her for å gi deg verdifulle tips:

1 / Lær deg å se din egen skjønnhet og dine styrker. Sett av noen minutter hver dag for å sjekke hvordan du faktisk har det. Se deg selv i speilet, gi noen komplimenter og vær stolt over deg selv. Det fortjener du! 😊

2 / Omgi deg med mennesker som elsker og oppmuntrer deg. Prioriter forhold som gir positiv energi. Uavhengig av om det er relasjoner i vennskap eller kjærlighet, så er tanken at de skal løfte deg opp og ikke trekke deg ned.

sowimage

3 / Slutt å sammenligne deg med andre. Det er så unødvendig. Du er unik og ingen er som deg. Du er perfekt akkurat som du er. Husk på det!

4 / Lær deg å si nei. Å si nei når du ikke vil, gjør deg ikke til en dårlig person, det styrker heller din selvfølelse. Du skal ikke tvinge deg til å gjøre noe som ikke gjør deg lykkelig.

5 / Ta vare på deg selv først. Vær din beste venninne, lær deg å tilgi de feilene du har gjort. Gi deg selv tid og gjør det du elsker. Ta deg tid til å koble bort alt annet, og fokuser på det som er viktig. Alle tipsene er ment for å hjelpe deg til å akseptere og elske deg selv for den du er, noe som er basisen for selvkjærlighet.

sowimage

Mon Rouge, et symbol for selvkjærlighet

En duft kan påvirke vårt humør akkurat som den kan influere vår personlighet.

Elsk deg selv, vær sikker på selv fordi du er unik. Begynn med å prøve den nye parfymen Mon Rouge – Eau de Parfum! Med sine blomstrende noter av neroliessens, blandet med iris, patsjuli og en fruktig sammensetning av plomme og solbær, er denne skapelsen fra parfymøren Caroline Dumur en sann hyllest til selvkjærlighet.

Du kan også nyte en parfymert dusjgelé; Mon Rouge – Perfumed Shower Gel som inngår i samme serie! De blomstrende notene kan du finne i andre dufter også, som f.eks. "Oui à l'amour" og "Quelques notes d'amour". De er på samme måte som Mon Rouge: et symbol for selvkjærlighet i alle dens aspekter!

Har du allerede prøvd noen av våre tips? Fortell gjerne!

Share