ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Skreddersy hårpleien din

sowimage

Håret ditt er unikt. Akkurat som deg. Gi håret ditt den omsorgen det fortjener med hårpleieprodukter som er skreddersydd etter dine behov og dine ønsker. Enten du har rett, tynt, tykt, krøllete, farget, skadet, tørt eller fett hår, kan du vise deg fra din beste side med våre naturlige hårpleieprodukter.

De aller fleste av Yves Rochers produkter inneholder fruktaner fra agave. En aktiv ingrediens som aktiverer hodebunnen, nærer hårrøttene og gir deg sterkere, vakrere hår. Les våre tips for bedre og mer naturlig hårpleie og lag en rutine som gir deg en god hårdag – hver dag! Er du klar? Start med å besøke vår hårpleieguide og svare på tre korte spørsmål, som hjelper deg å finne ut mer om hva slags hårpleie du trenger.

Hårstyling-tips for tørt og skadet hår

Hår blir stadig utsatt for belastninger som kulde, varme, UV-stråling, hårvask og mer. Det resulterer for de fleste av oss dessverre i tørt og krusete hår, slitte tupper og ødelagte hårstrå. Men heldigvis er det mye du kan gjøre for å gjenopprette et sunt og vakkert hår.

Repair-serien vår er beriket med jojobaolje og er spesialutviklet for å reparere håret ved å tilføre fuktighet og næring. Start hårpleie­rutinen din med Repair-sjampoen for slitt og ømfintlig hår, som rekonstruerer strukturen til hårfibrene og reparerer skader. Fortsett med Repair-balsamen for tørt og skadet hår, som gjør flokete hår lett å gre ut. Du kan også erstatte balsamen med Repair-hårmasken 1 eller 2 ganger i uken.

Varmebasert hårstyling sliter på håret, så hvis du bruker hårføner, rettetang og lignende stylingsverktøy, er en varmebeskyttende spray et must. Repair-hårserumet gir varmebeskyttelse opp til 230 °C og minimerer skadene på håret. Hvis du opplever at håret ditt er tørt og krusete, selv om du ikke har farget, bleket eller utsatt det for varmebasert hårstyling, kan det være fordi du har en naturlig tørr hårtype eller på grunn av tørt klima. Da kan du bruke våre intenst nærende produkter, og velge sjampo og balsam fra Nutrition-serien.

Og hvorfor ikke skjemme bort håret enda litt mer, med godgjørende hårpleieprodukter som oljen og tørroljen fra Monoi .

sowimage
sowimage

Naturlig hårpleie for mer volum

Føles håret ditt flatt og livløst? Gjenoppliv det med våre volumiserende produkter! Volume & Substance-sjampoen gjør håret tykkere og fyldigere, fra røttene og ut. Kombiner sjampoen med balsamen fra samme serie, som gjør håret lett å gre, uten å tynge det. Og gi håret ekstra volum hver dag, med den volumgivende Volume & Substance-sprayen som gir håret struktur fra hodebunnen opp. Et annet hårstyling-tips som gir håret mer volum, er å bøye hodet forover og føne håret opp ned etter at du har vasket det. En av grunnene til mangel på volum er rett og slett tynt hår.

Så hvis du føler at håret ditt blir tynnere og tynnere, anbefaler vi at du bruker hårpleieproduktene vi har utviklet for å hemme hårtap. Anti-Hair Loss Supplement-serien med agave og lupin styrker håret og motvirker hårfortynning. Serien består av en sjampo og balsam som jobber sammen for å forminske håravfall. En annen måte å sørge for at du ikke mister for mye hår, er å børste forsiktig med en bredtannet kam og unngå høye frisyrer, fordi de øker risikoen for at håret blir revet opp med røttene. Hvis du mener at hårtapet ditt skyldes noe annet enn naturlig, aldersrelatert tynning, kan det være verdt å sjekke om det skyldes feilernæring i stedet. Hårtap kan nemlig også skyldes mangel på visse vitaminer og mineraler.

Hårstyling-tips for fett og skittent hår

De fleste av oss vasker håret fordi hodebunnen føles fet, men husk at hyppig hårvask hverken er bra for håret eller hodebunnen. Så prøv å motstå trangen til å vaske håret hver dag, selv om du synes det føles fett, og bruk naturlige hårpleieprodukter som er spesialutviklet for å rengjøre fett hår.

Prøv sjampoen fra Purity-serien, som renser hodebunnen og motvirker overflødig talgproduksjon, og gir deg friskt, rent hår i minst 48 timer. Kombiner sjampoen med hårkuren fra samme serie, som påføres før sjamponering og motvirker selve årsaken til fett hår ved å absorbere overflødig talg fra hodebunnen umiddelbart – og på lang sikt.

Det er også andre grunner til at hår kan se skittent ut, som for eksempel flass. Om du befinner deg i et forurenset bymiljø, kan du med hell utvide hårpleie­rutinen din med vår Anti-pollution-peeling. Det er et naturlig hårpleieprodukt med moringa-frø som peeler hodebunnen forsiktig og motvirker urenheter.

sowimage
sowimage

Hårpleieprodukter for farge og glans

Har du farget hår og ønsker å bevare den vakre fargen og glansen? Da er vårt tips for naturlig hårpleie produktene fra vår Color-serie for farget hår. Seriens antioksidantrike sjampo renser håret forsiktig samtidig som den beskytter fargen, mens balsamen gjør fargen klarere og bevarer glansen i 4 uker. Silver Highlights Pure Light-sjampoen er spesialutviklet for å gi nytt liv til både naturlig, farget platinablondt, hvitt og grått hår. Sjampoen renser håret samtidig som den toner ned det gule pigmentet i håret, og demper uønskede nyanser.

Er håret ditt matt og livløst? Da kan du få glansen tilbake med Shine-serien vår. Den er beriket med ringblomstolje som jevner ut og gir ny glans til hårfibrene, slik at de reflekterer lyset bedre. Sjampoen og balsamen  fra Shine-serien gir håret en intens og langvarig glans. Glansen i håret påvirkes også av vannkvaliteten der du bor. Hvis du er på ferie eller bor et sted med middels hardt til hardt vann, burde du supplere din glansfremkallende hårpleierutine med Shine Rinsing Vinegar. En bringebærduftende hårskyllingseddik som fjerner kalk og elementer som gjør håret ditt matt – og gir håret den naturlige glansen tilbake.

Vi håper du har fått noe ut av hårpleie-tipsene i denne artikkelen. Nå kan du lage din egen, naturlige hårpleierutine med våre nærende hårpleieprodukter – uansett om håret ditt trenger næring, fuktighet, volum, farge, glans eller en dyp rengjøring. Og ha en god hårdag hver dag, med vår naturlige hårpleie!

Share