ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbake

Vakkert og bærekraftig helt ut i fingerspissene!

Sjekk ut vår nye fantastiske serie Go Green - Le Vernis, 32 veganske neglelakker som inneholder naturlig løsningsmiddel.

sowimage

Det stemmer, Yves Rochers neglelakker går nå over til en grønn formel. Neglelakken inneholder naturlig løsningsmiddel fra bete, sukkerrør eller tre, og gir maksimalt med farge og glans, akkurat som våre tidligere neglelakker. Vi er så stolte og glade over å kunne tilby deg og neglene dine de fineste fargene med god holdbarhet, samtidig som lakken verner om naturen.

Totalt finnes det 32 lekre lakk i kolleksjonen og vi har utgått fra de mest populære nyansene fra tidligere kolleksjoner for å kunne leverer de absolutte favorittene til deg. Vi har alt fra nudefarget lakk til rosa, røde, blå og andre trendy farger som vil hjelpe deg med å få den perfekte manikyren.

Følg disse stegene for å få en perfekt manikyr :

  • Det viktigste steget er å beskytte neglene dine med SOS Resistant Base Coat. I tillegg til at du forlenger holdbarheten på lakken som du vil bruke, forsterker den neglene dine slik at de ikke fliser seg opp eller brekker.
  • Neste steg er å male et tynt lag med den neglelakken du har valgt. Det er bedre å legge på flere lag enn å ta for mye på hvert strøk. Det er lett at overflaten blir ujevn om du har mye lakk på hvert strøk.
  • For å få en mer intensiv look, mal enda et lag til du har fått den effekten du liker.
  • Siste steget er like viktig som det første : Gel Effect Top Coat. Dette produktet beskytter lakken og gjør slik at den holder seg pen lenger, samtidig som den gir maksimalt med glans.

sowimage

Lyst til å prøve de nye neglelakkene?

Share

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.