ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

100,- RABATT når du handler for 399,- Oppgi koden AUG100 i handlekurven. Gjelder til den 20/8. 
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
0
Tilbake

Våre nye veganske foundations

sowimage

Her får du svar på spørsmål du kanskje har om våre nye hudpleiende makeupprodukter

- På hvilken måte er de forbedret?

Vi har erstattet vårt foundationsortiment med nye og forbedrede veganske foundations. Ved å maksimere innholdet av naturlige ingredienser og legge til flere nyanser, så kan alle finne sin perfekte match. Den nye Flawless Skin Foundation har en ny formel som inneholder fuktighetstilførende Edulis-vann samt styrkende økologisk kamille og består av 98% naturlige ingredienser. Den nye formelen er skapt ved at vi har kombinert den gamle formelen (Flawless Skin Foundation) med Comfort Cream Foundation. Den nye foundationen gir en perfekt utjevnet og forfinet hud hver dag.

Super Mat Foundation er fremdeles uforandret, men innholdet vil bli forbedret i løpet av de neste månedene for å kunne tilby en enda mer mattgjørende finish som ikke føles som en maske. Den nye formelen vil inneholde balanserende boreal te-pudder som hjelper til med å skjule flekker og jevne ut huden.

Full Radiance foundation erstatter Le Radieux med en antipollution-formel som er rik på Aphloia, og dette fremhever hudens glød samtidig som huden beskyttes mot UV-lys. Hudens overflate forfines, blir umiddelbart jevnere og dens naturlige glød fremheves. Huden din føles friskere og mer strålende for hver dag som går.

sowimage

- Matcher de nye nyansene de gamle?

Vi har beholdt de samme nyansene (med noen få unntak), og lagt til flere. Dette innebærer at du fortsatt kan kjøpe de nyansene du allerede bruker.

Dersom du leter etter et nytt alternativ for sommer eller vinter kan du glede deg til å prøve noen av de nye fargetonene. Den nye Flawless Skin foundation finnes nå i 30 nyanser, dobbelt så mange som tidligere.

sowimage

- Hvordan finner jeg ut hvilken hudtone jeg har?

Hvordan skal man velge det som passer best til sin hud når det finnes så mange produkter og nyanser å velge mellom?

  • Hvis du har lys hud og blir lett solbrent, så er din hudtone oftest rosa/rødmende.
  • Hvis huden din er lys og du får en fin brunfarge etter noen dager i solen, så er din hudtone beige!
  • Hvis du har en naturlig olivenfarget hudtone og du får en brunfarge etter bare en dag i solen, så er din hud gyllen!
  • Hvis du har en mørk hud, uavhengig av om huden din har lysegule eller røde undertoner, så bør du velge nyanser med brune undertoner fra vårt sortiment.

 

sowimage

- Forpakningene på pudder, concealers og highlighters er forandret, er innholdet også forandret?

Produktene er de samme, det er bare forpakningene som er nye. De er miljøvennlige og fremstilt av papir fra bærekraftig dyrkede skoger. Ved å bytte til papirforpakninger for vårt makeupsortiment har vi redusert vår plastproduksjon med 54 tonn plast i 2021!

 

sowimage

- Color Corrector, Concealer og High Coverage Concealer, hva er forskjellen?

Alle tre hjelper til med å skjule flekker eller misfarging på huden, men de har alle forskjellige funksjoner.

Color Corrector hjelper til med å skjule misfarging på huden. Ved å kontrastere fargen blir det lettere å skjule misfarging. Du trenger ikke lenger bruke flere lag for å skjule mørke ringer, en flekk eller røde partier. Når misfargingen er skjult av Color Corrector er neste steg en foundation eller en vanlig concealer for å skjule den korrigerende fargen.

Som du sikkert allerede har forstått så skjuler Concealer Stick flekker og jevner ut huden. Den kan brukes alene eller sammen med en foundation. Dens kremkonsistens holder lenge og legger seg ikke i fine linjer eller rynker.

The High Coverage Concealer fremhever øynene og fjerner mørke ringer. Den har en konsistens som er mer flytende enn den tradisjonelle concealeren, og den lette konsistensen hjelper til med å skjule og lyse opp under øynene uten at det blir for tungt. Nå er det slutt på trette eller posete øyne!

sowimage

- Hvordan bruker man Radiance Primer?

Radiance Primer har to bruksområder. Den kan påføres etter fuktighetskremen din og før din foundation. Den skal smøres jevnt over huden for å forberede for neste steg, og kan påføres med fingrene, en børste eller en svamp. Dersom du foretrekker en mattere finish men likevel vil legge til litt lys, kan du påføre primeren bare på de høyeste punktene i ansiktet der lyset naturlig reflekteres som pannen, nesetippen og kinnbena.

 

sowimage

Share