ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Bli en del av oss — Yves Rocher partnerprogram

Vi er alltid interessert i nye spennende samarbeid til vårt partnerprogram. Har du en nettside, blogg eller en aktiv profil på sosiale medier? Har du lyst til å utforske mulighetene til å tjene penger på dine favorittprodukter? Da skal du ta en titt på vårt affiliateprogram. Det som er viktig for oss er at du har et eget community og et sterkt engasjement for det du gjø

Slik går det til:
Gjennom vår samarbeidspartner Adtraction skaper du personlige affiliatelinker til de produktene du vil anbefale eller tipse om. Linkene leder dine følgere rett til vår e-handel der du får provisjon på alt salg som genereres via dine personlige linker. Du registrerer deg enkelt hos Adtraction og det er helt omkostningsfritt å skape en konto.
Gjør følgende:
  1. Gå til Adtraction.
  2. Skap en konto
  3. Velg Yves Rochers partnerprogram og send en søknad
  4. Vi sjekker din kanal for å være sikre på at vi passer for hverandre
  5. Så fort du får klarsignal kan du begynne å linke til dine favorittprodukter fra dine sosiale kanaler
  6. Alle kjøp som gjøres via dine linker får du provisjon på etterhvert!
Spørsmål?
Dersom du har spørsmål om Adtraction kan du ta direkte kontakt med deres kundeservice eller via chatten på nettsiden, så hjelper de deg videre.

Dersom du har spørsmål om oss på Yves Rocher så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på kundservice@yves-rocher.se

Vi er alltid interessert i nye spennende samarbeid.
Bli med å skape en bedre fremtid 

For oss på Yves Rocher er det viktig å kunne tilby de beste produktene — ikke bare for deg som forbruker, men også for miljøet. Yves Rocher er derfor mye mer enn et skjønnhetsmerke. Vi er botanikere, jordbrukere, produsenter og forhandlere uten mellomledd. I over 60 år har vi tilbudt det absolutt beste innen botanisk skjønnhet til humane priser — og det kan vi gjøre nettopp fordi vi eier hele vår verdikjede. Hvert produkt i vårt sortiment er fremstilt med den største respekt for både naturen og vår planet. Det gjør oss veldig stolte.

Hver dag jobber vi med å redusere vårt avtrykk og istedet gi noe tilbake til planeten på samme sjenerøse måte som den gir oss sine fantastiske ressurser. Det gleder oss at du vil være en del av oss på Yves Rocher og dele vår ambisjon om å gi en bedre fremtid. Derfor er det viktig for oss at du som samarbeidspartner deler våre verdier og vår kjærlighet til naturen — og det tror vi at du gjør! 

Vi gleder oss til å motta din søknad!


 
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.