ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Bli kjent med Yves Rochers produkter online, den botaniske ansiktspleien gir huden i ansiktet en skånsom pleie. Produktene innen naturlig hudpleie har pleiende egenskaper for ulike hudtyper og behov.

 

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende
Sortering etter relevanse

Huddiagnose på 2 min

Huddiagnose på 2 min

Naturlig ansiktspleie

For en profesjonell ansiktspleie, gi huden din pleie med effektive og prisgunstige produkter. Uansett om du leter etter ansiktsvann, ansiktskrem, rengjøring, serum, øyekrem, ansiktsmasker eller leppebalsam så har vi ansiktspleie til akkurat deg og din hudtype.

Tilpasset hudpleie etter din hudtype

Har du blandet hud, ømfintlig hud, tørr hud, normal hud, problemhud eller fet hud? Sats på å pleie huden din for å forebygge aldring av ansiktet ditt. Yves Rocher tilbyr mange hudpleieserier som er tilpasset forskjellige hudtyper, for eksempel Hydra Végétal og Anti-Age Global. Ved å finne riktige produkter for ansiktet ditt, legger du en god base for å skape hudpleierutiner som hjelper huden din både på lang og kort sikt.

Botanisk ansiktspleie

De naturlige ingrediensene som finnes i produktseriene er bl.a. hentet fra byen La Gacilly i Frankrike der vi har 55 hektar med økologiske avlinger. Der finnes det også en botanisk hage som er en viktig ressurs for vår forskning. Mer enn 1000 arter av forskjellige planter studeres og dyrkes for at vi skal finne gode ingredienser som kan gi god pleie og fremheve kvinners skjønnhet.

Vi har regelmessig gode tilbud på ansiktspleie for hele ansiktet ditt. Det oppstår gjerne noen spørsmål ang hvilken hudpleie man skal velge når man kjøper hudpleie online.

Hvordan tar jeg vare på huden min?

Start dagen din med rengjøring med hjelp av et micellært vann, som fjerner smuss og urenheter som oppstår i løpet av natten. Vannet gir en rolig og behagelig følelse og forbereder for etterfulgte kremer. Når du er ferdig med det, kan du ta på litt serum og deretter fortsette med litt ansiktskrem på fingeren din, fordele den i ansiktet og smøre kremen forsiktig inn. Avslutt med en øyekrem for å motvirke poser og mørke ringer under øynene dine.

Huden min er supertørr, hva gjør jeg?

Føler du at ansiktet ditt trenger mer fuktighet? Da er vår ansiktspleieserie Hydra Végétal det selvfølgelige valget. Gå heller ikke glipp av vår artikkel: "Riktig mat gir fuktighet" og "Vi svarer på dine spørsmål om fuktighet"!

Eller er det kanskje på tide med en god peeling?

Gi huden din regelmessig både fuktighet og peeling. Hvorfor ikke unne deg en ansiktsmaske? Vi tilbyr ansiktsmasker med peelingeffekt samt masker som er fuktighetstilførende.

Vet du hvilken hudtype du har?

Hvis du er usikker, foreslår vi at du prøver vår hudpleieguide som fungerer som en test. Ved å svare på 3 raske spørsmål blir det enkelt å finne hvilken av våre hudpleieserier som matcher akkurat din hudtype.

Vi har hudpleieprodukter som passer både for den modne og den unge huden. Seriene er tilpasset etter hvilken hudtype du har; alt fra fet hud, til kombinert, tørr og normal. Når du har funnet ut hvilken serie som passer best for deg, kan du kikke gjennom tilbudet på ansiktspleie her over og se om det finnes produkter som er tilpasset akkurat din hud.

Hvordan får man en fin og perfekt hud?

Gi huden din pleie hver dag med riktige ansiktspleieprodukter for å øke forutsetningene for å få en perfekt hud. Les gjerne mer i artikkelen: Rutinen som har en perfekt hud som mål.

Hvordan får man en glatt og jevn hud?

Sjekk gjerne vår kategori med produkter som ha en utjevnende effekt på huden din. Serien Sebo Végétal

Hvordan motvirker man en fet hud?

Problemhud er aldri morsomt og kan oppleves av alle, en eller annen gang i livet. Les gjerne mer i artikkelen: Kviser og urenheter, hvordan blir man kvitt det?

Selger dere vegansk ansiktspleie?

Ja, på produktsidene har vi merket produktene som er veganske.

Sist, men ikke minst, husk å melde deg på vårt nyhetsbrev! Da får du ta del i alle nyhetene og alle tilbudene som kommer i løpet av året.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.