30% RABATT på h ele kjøpet ditt! Oppgi rabattkoden XMAS30 i handlekurven t.o.m. 15/12 (gjelder ikke makeup, sett & Dagens Luke)

ANSIKTSPLEIE

Bli kjent med Yves Rochers naturlige hudprodukter, ansiktspleie som tar vare på ansiktet ditt. De inneholder pleiende egenskaper for alle hudtyper.
147 produkt(er) funnet

Naturlig ansiktspleie

For profesjonell ansiktspleie, gi huden din pleie med effektive og prisgunstige produkter. Uansett om du leter etter ansiktsvann, ansiktskrem, rengjøring, serum, øyekrem, ansiktsmasker eller leppebalsam så har vi ansiktspleie til akkurat deg og din hudtype. Sats på å pleie huden din for å forebygge aldring av ansiktet ditt. Yves Rocher tilbyr mange hudpleieserier som er tilpasset forskjellige hudtyper, for eksempel Hydra Végétal og Anti-Age Global. Ved å finne riktige produkter for ansiktet ditt, legger du en god base for å skape hudpleierutiner som hjelper huden din både på lang og kort sikt. De naturlige ingrediensene som finnes i produktseriene er bl.a. hentet fra byen La Gacilly i Frankrike der vi har 55 hektar med økologiske avlinger. Der finnes det også en botanisk hage som er en viktig ressurs for vår forskning. Mer enn 1000 arter av forskjellige planter studeres og dyrkes for at vi skal finne gode ingredienser som kan gi god pleie og fremheve kvinners skjønnhet.
Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon