50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAR50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAR100. Gjelder til den 7/3.

Beroligende

Ansiktspleieprodukter med en beroligende og pleiende effekt, for ømfintlig hud. Våre hudprodukter inneholder botaniske ingredienser fra planteriket.
14 produkt(er) funnet

Beroligende hudpleie

Trenger du beroligende hudpleie som tar hånd om din ømfintlige hud? Vi har milde og effektive produkter som tilfører fuktighet og beroliger. Alle våre hudpleieprodukter er baserte på effektive botaniske ingredienser. Hudpleieserien Sensitive Végétal inneholder Sigesbeckia orientalis som har en velgjørende effekt på ømfintlig hud. Ingrediensen blir som en beskyttelsesbarriere som beskytter mot ytre angrep og gir huden en umiddelbar lindring. Velg blant produkter som f.eks. parfymefritt micellært vann, beroligende dag- og nattkrem eller pleiende øyekrem (bare for å nevne noen av produktene). Irritert eller ømfintlig hud kan lett bli rød og varm. Det er derfor viktig at man er ekstra forsiktig med hvilke produkter man bruker. Våre produkter utvikles i samarbeid med en dermatolog og utvikles for å minimere allergiske reaksjoner. De er testet under kontroll av øye- og hudleger og er allergitestet. Kombiner gjerne de milde produktene i serien for å få en ekstra beroligende og pleiende effekt.