25% RABATT på VALGFRITT PRODUKT. Oppgi 25JUNE t.o.m. 28/6. Gjelder det første produktet som legges i handlekurven. Gjelder ikke sett. 
Akkurat nå FRI FRAKT!
Yves Rocher
Det er viktig å gi huden fuktighet, her finner du ansiktsproduktene med fuktighetstilførende effekt. Våre produkter inneholder naturlige ingredienser.
Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Huddiagnose på 2 min

Start

Fuktighetstilførende hudpleie

Trenger du fuktighetstilførende hudpleieprodukter med ingredienser fra planteriket til ansiktet? Yves Rocher har et bredt sortiment med botaniske produkter som tilfører fuktighet i dybden. Vår populære serie Hydra Végétal er kjent for å lade huden med velfortjent fuktighet. Serien er basert på hornstråle som virker fuktighetstilførende. Velg blant forskjellige produkter som f.eks. fuktighetsbevarende dag- og nattkrem, fuktighetstilførende micellært vann eller ultrakonsentrert fuktighetsserum (bare for å nevne noen av produktene). Det er ikke bare tørr hud som trenger fuktighet. Fet hud, ømfintlig hud eller fet hud kan også være uttørket og savne fuktighet. Hvis du er usikker hvilken hudpleieserie som passer deg best så kan vi tipse deg om vår digitale hudpleieguide. Der kan du teste hvilken hudtype du har og se hvilken hudpleieserie som vi anbefaler. Bruk fuktighetstilførende hudpleie regelmessig både dag og natt for å holde huden fin og tilføre den fuktighet hele døgnet.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier