ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
The 3 in 1 with Botanical Charcoal

Denne rengjøringen med 3 egenskaper i 1 renser, eksfolierer og fungerer som en ansiktsmaske. Den inneholder økologisk peppermynte, dyrket i henhold til agroøkologiske prinsipper i La Gacilly i Bretagne, og kull med vegetabilsk opprinnelse.

Rengjøring: Renser huden og fjerner urenheter. Peeling: Renser porene i dybden og reduserer ujevnheter. Ansiktsmaske: Regulerer talgproduksjonen for å gi en langvarig matt hud.

Bruksanvisning: Påfør den eksfolierende rengjøringen daglig på fuktet hud. Masser og skyll av. Kan brukes som ansiktsmaske opptil 2 ganger/uke. Påfør et tynt lag, la den virke i 5 minutter og skyll av. Unngå øyekonturen. Skal ikke brukes på skadet eller irritert hud.

Format : Tube

Best.nr.: 42885

Plante informasjon
Økologisk peppermynte
Rengjørende og oppfriskende

Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut peppermynte pga dens oppfriskende egenskaper. Peppermynten dyrkes på våre områder i La Gacilly i Bretagne der vi benytter agroøkologiske prinsipper for å vise den største respekten for jorden. Hver sommer høster vi inn og tørker de delene som vokser over jorden. Bladene og stilkene brukes deretter for å få frem vårt ekstrakt med den 100 % naturlige teknikken; dampdestillasjon.
I den nye serien Pure Menthe har våre kreatører maksimert den naturlige sammensetningen ved å skape formler som inneholder mellom 98 og 99 % ingredienser med naturlig opprinnelse.

Økologisk peppermynte
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUKAOLINCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDECETYL ALCOHOLCELLULOSEGLYCERINBENTONITEDECYL GLUCOSIDEGLYCERYL STEARATE CITRATECETEARYL ALCOHOLMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATER1,2-HEPTANEDIOLHYDROXYACETOPHENONEMICROCRYSTALLINE CELLULOSEPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMCETEARYL GLUCOSIDECHARCOAL POWDERTRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATECITRIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOL10869v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Bruk
Spørsmål & svar
Anmeldelser
oppdag sortimentet
Stråler uten å glinse

Pure Menthe

Stråler uten å glinse

Har en mattgjørende og forfinende effekt på huden

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.