ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

RENSEPRODUKTER

36 produkt(er) funnet
RENSEPRODUKTER

Et viktig steg i din hudpleierutine er et godt tilpasset renseprodukt. Ta vare på huden din som utsettes for smuss og forurensninger hver eneste dag.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende
Sortering etter relevanse

Huddiagnose på 2 min

Huddiagnose på 2 min

Renseprodukter for ansiktet

Å rense ansiktet er et av de viktigste stegene i din hudpleierutine, for at huden skal ha det bra og se frisk ut.

Hvorfor er rengjøring av huden så viktig?
Siden huden din utsettes for daglige påvirkninger som smuss, forurensninger og andre urenheter, trenger den litt ekstra omsorg. Rengjøring av ansiktet skal fjerne makeup, rense huden i dybden og forberede for det neste steget i hudpleierutinen. Avhengig av hvilken hudtype du har og hvordan huden din føles, så finnes det et passende renseprodukt som kan hjelpe huden din til å vise seg fra sin beste side.

Det finnes forskjellige typer renseprodukter
Velg mellom olje, gelé, rensemelk, renseskum, micellærvann og ansiktsservietter. Finn den beste rengjøringen for akkurat dine behov og din hudtype. Dersom du skal velge et renseprodukt for tørr hud så er det viktig å velge et produkt som tilfører fuktighet.
Tørr hud kan ofte føles stram, så velg gjerne en olje eller rensemelk som føles myk mot huden og gir en behagelig følelse etterpå.
For fet og blandet hud trenger du et produkt som renser i dybden og fjerner overflødig olje og smuss. Velg gjerne en mousse eller en gelé som ikke tilfører så mye fuktighet. Fokusér på de fetere områdene i ansiktet som panne og hake når du renser huden.
Moden hud trenger en rengjøring som fokuserer på anti-aging og som jobber i dybden. Fuktighet er viktig også for moden hud da linjer og rynker ofte oppstår pga tørr hud. Det er også viktig med produkter som beskytter mot ytre påvirkninger.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.