ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Micellærvann fjerner sminke og smuss i ansiktet. Det inneholder molekyler som fungerer som magneter som trekker til seg urenheter samtidig som huden tilføres fuktighet.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende
Sortering etter relevanse

Maksimal fuktighetstilførsel hele dagen

Huddiagnose på 2 min

Micellærvann - skånsom rengjøring av ansikt & øyne

 

Micellærvann gir en mild rengjøring i ekspressfart – perfekt for sene kvelder og stressende morgener. Det fjerner raskt og enkelt urenheter og sminke fra huden samtidig som huden får fuktighet og en frisk følelse. Det finnes micellærvann som er tilpasset alle behov og alle hudtyper. Det minner om et vanlig vann men er egentlig små micellære partikler som trekker til seg smuss og sminkerester. En god sammenligning er magneter, det micellære vannet trekker nemlig til seg dine urenheter. Dersom du er usminket kan det være nok å rense huden din med dette.

Hvordan bruker jeg micellærvannet?

Det er veldig enkelt. Fukt en bomullspad og stryk over ansikt og øyne med lette sirkelbevegelser - ikke gni. Gjenta dersom det er nødvendig med en ny bomullspad , bomullen skal bli helt ren. Du kan også bruke micellærvannet istedet for ansiktsvannet som et siste steg i renserutinen din.

Hvordan skiller det seg fra et vanlig ansiktsvann?

Micellærvannet er rengjørende, mens et ansiktvann har hudpleiende egenskaper samt kan gjenopprette pH-verdien i huden etter vask. Micellær innebærer at produktet inneholder miceller, som omslutter makeup, olje og smuss og løfter dem fra huden - som små magnetiske støvsugere. Enkelte ansiktsvann inneholder alkohol som har en sammentrekkende effekt på porene, mens alle våre micellærvann er alkoholfrie, noe som betyr at huden din ikke risikerer å bli uttørket.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.