ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Bruk en skånsom rensegelé som effektivt renser og fjerner makeup fra ansiktet ditt daglig. Geleen føles oppfriskende uten å tørke ut.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende
Sortering etter relevanse

Huddiagnose på 2 min

Huddiagnose på 2 min

Rensegelé ansikt

Hva er en rensegelé?

En rensegelé eller en såkalt cleansing gel har en gelélignende konsistens og brukes sammen med vann for å gi en daglig rengjøring av ansiktet. Bruk gjerne en rensegelé både morgen og kveld for å holde ansiktet rent.

Hva er fordelen med en rensegelé?

En rensegelé brukes dersom man vil ha en frisk, behagelig og effektiv rengjøring. Huden blir renset, blir myk og får en ren og nydelig følelse. Samtidig slipper du alle spor av makeup og talgoverskudd.

En rensegelé finnes i mange forskjellige produktserier

Vi har rensegelé for mange ulike hudtyper. Serien Pure Algue oksygenerer huden takket være mikroalgen Tetraselmis og gir en oppfriskende og detoksifiserende effekt. Denne serien passer for deg som har normal til blandingshud. Serien Pure Menthe inneholder botaniske ingredienser av oppfriskende økologisk peppermynte som renser i dybden. Her finner du produkter som peeler/eksfolierer, men samtidig gir en skånsom rengjøring. Resultatet blir en godt renset hud der hudormer suksessivt reduseres. Vi har også produkter med en effekt som gir et matt resultat uten urenheter. Serien passer deg som har en fet til kombinert hud.

Hvis du har en tørr hud så anbefaler vi rensemelken fra serien Pur Calendula.

Våre rensegeleer gir deg en virkelig ren hud uten at den tørker ut, da produktene er skånsomme mot hudens pH-balanse. Produktene innen kategorien rensegelé finnes i forskjellige størrelser for å tilpasse seg ditt behov. Prøv gjerne også vårt effektive renseskum!

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.