ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

The Oxygenating Cleansing Foam

Dette renseskummet inneholder mikroalgen Tetraselmis som har oksygenerte egenskaper*. Den dyrkes på en bærekraftig og ansvarsfull måte i havet utenfor Bretagnes kyst. Skummet renser skånsomt, oksygenerer og frisker opp huden samtidig som den fjerner urenheter og fjerner alle spor av makeup. Resultat: myk og ren hud med en behagelig følelse. Fordeler: - Den meget friske og luftige skumkonsistensen gjør huden myk, fuktighetsrik og strålende vakker med en frisk følelse. - Bidrar til en økt respekt for naturen og er skånsom mot hudens pH-balanse.

Best.nr.: 69457

Plante informasjon
Mikroalgen Tetraselmis
Oksygenerer huden og gir styrke og beskyttelse

Byenes luftforurensning, stress, tretthet og en intensiv livsstil kan være skadelig for huden.
Det kan føre til at huden får problemer med å puste, mister sin glød og blir mer og mer uttørket for hver dag som går. Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har latt seg inspirere av havets rensende kraft og derfor valgt mikroalgen Tetraselmis for å hjelpe huden med å beskytte seg mot skader som gjør at den eldes for tidlig. Mikroalgen Tetraselmis vokser i havet og har oksygenerte og antioksidative egenskaper*.

Disse mikroskopiske organismene flyter på havoverflaten og produserer oksygen. Deres fotosyntese er spesielt effektiv siden de lever på grensen mellom vann og luft. Dyrkingen skjer i en bioreaktor ute på havet utenfor Bretagnes kyst med en 100% naturlig metode. Denne teknikken gjør det mulig å kontrollere og balansere dyrkingen slik at man kan dra nytte av mikroalgens positive egenskaper samtidig som man bevarer den som en naturressurs. I den nye serien Pure Algue inngår mikroalgen Tetraselmis som hjelper til med å detoksifisere huden. Seriens meget naturlige formler inneholder mellom 98 og 99% ingredienser med naturlig opprinnelse. Huden stråler av friskhet når den blir oksygenert og får tilført styrke og beskyttelse som varer lenge.
* Tester in vitro på ekstrakt fra mikroalgen Tetraselmis

Mikroalgen Tetraselmis
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERCENTAUREACYANUSFLOWERWATERCOCAMIDOPROPYL BETAINECOCAMIDOPROPYLBETAINESODIUM LAUROYL SARCOSINATESODIUMLAUROYLSARCOSINATESODIUM BENZOATESODIUMBENZOATEPARFUM/FRAGRANCEDECYL GLUCOSIDEDECYLGLUCOSIDESODIUM COCOAMPHOACETATESODIUMCOCOAMPHOACETATECITRIC ACIDCITRICACIDPOTASSIUM SORBATEPOTASSIUMSORBATEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINMARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MERMARISAQUA/SEAWATER/EAUDEMERTETRASELMIS SUECICA EXTRACTTETRASELMISSUECICAEXTRACT10516v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
oppdag sortimentet
En bølge av oksygen

Pure Algue

En bølge av oksygen

Fjerner sminke, renser ansikt og øyne og tilfører fuktighet

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.