ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Rengjøring av huden er et viktig steg i din hudpleierutine. Har du ømfintlig hud så er det fint å bruke en skånsom rensemelk for ansiktet.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende
Sortering etter relevanse

Maksimal fuktighetstilførsel hele dagen

Huddiagnose på 2 min

Rensemelk ansikt

Hva er en rensemelk?

En rensemelk renser ansiktet ditt slik at både urenheter og makeup forsvinner. Det passer bra for deg med tørr og ømfintlig hud. Foretrekker du istedet en kremkonsistens så skal du velge vår rensekrem med økologisk kamille fra serien Pure Camomille. De beroligende og styrkende produktene fra serien renser ansikt, øyne og lepper.

Hvordan bruker man en rensemelk?

Når du bruker vår vår Smoothing Makeup Removing Milk sammen med vann, så foreslår vi at du bruker den både morgen og kveld. Da får du en perfekt ren, styrket og glatt hud. 2 in 1 Soothing Makeup Removing & Toning Milk bruker du også hver morgen og kveld på ansikt, øyne og hals sammen med en bomullpad, men dette produktet skal trekke inn i huden og skal derfor ikke skylles av med vann. Du får da en strålende, perfekt renset og frisk hud! Dette milde produktet inngår i serien Pur Calendula som inneholder økologisk ringblomst.

Har du derimot fet hud med kviser og synlige porer anbefaler vi at du bruker en rensegelé. Vi har også et oppfriskende renseskum for deg med normal til blandingshud.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.