ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

20-50% på alt!  Du får i tillegg fri frakt når du handler for mer enn 199,-. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabattkoder.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende
Sortering etter relevanse

Yves Rocher Black Friday 2023

Black Friday inntreffer den fjerde fredagen i november hvert år og Black Friday 2023 blir derfor 24. november. Hos oss på Yves Rocher finner du våre beste Black Week-tilbud i vår nettbutikk og i våre fysiske butikker (ikke i Norge). Vi feirer med nedsatte priser på hudpleie, hårpleie, parfyme og sminke.

Hva er Black Friday?

Black Friday startet i USA og er fellesnavnet på et stort salg med masse tilbud og nedsatte priser. På Black Friday kan du finne tilbud og salg på alt fra parfyme, hudpleie, møbler, hvitvarer, klær og til og med matvarer. Man pleier å si at Black Friday er startskuddet på julehandelen. På Black Friday har mange butikker i USA åpent fra tidlig morgen til sen kveld og mennesker står ofte i kø i mange timer for å få med seg butikkenes beste Black Friday-tilbud.

Black Friday i Norge

I løpet av årene har fenomenet Black Friday også spredd seg utover Amerikas grenser. I Norge begynte man så smått å plukke opp konseptet i 2010 og i årene etterpå har det tatt seg skikkelig opp her. Black Friday vokser seg større og større for hvert år i Norge og mange benytter anledningen til å kjøpe julegaver på Black Week, Black Friday og Cyber Monday.

Black Week - Fredag hele uken

I takt med at Black Friday har vokst seg større har også konseptet vokst. Nå prates det ofte om Black Week, eller Black Week Sale, som starter i samme uke som Black Friday. Black Week 2023 starter mandag 20. november i år. Prisene senkes og i mange butikker og nettbutikker kan kan du i løpet av uken få gode Black Week-tilbud og andre priskupp som en oppvarming før den store Black Friday. Vi på Yves Rocher feirer Black Week med blant annet salg på parfyme, hudpleie, makeup, hår- og kroppspleie.

Black Week deals innen skjønnhet

Hos oss på Yves Rocher finner du et stort utvalg av botanisk skjønnhet og blant våre Black Week-tilbud finner du kjempegode priser på parfyme, hudpleie, hårpleie og makeup.

Black Week hudpleie - Yves Rocher

I løpet av uken finner du mange Black Week-tilbud innen hudpleie hos oss på Yves Rocher. Du kan gjøre skikkelige kupp på våre populære hudpleieserier; Hydra Végétal som er vår fuktighetstilførende serie, Filler Végétal som gjør huden fastere og motvirker rynker, og Elixir botanique som er vår detoksifiserende serie som styrker og gir huden glød. Blant våre beste Black Week-tilbud finner du også produkter fra vår ikoniske og klassiske hudpleieserie Riche Crème som er for moden hud og som jevner ut og gir huden spenst.

Black Friday Parfyme - Yves Rocher

I løpet av uken kommer vi også til å ha salg på parfyme, så det er lurt å benytte anledningen til å handle dine favorittdufter til fantastisk gode priser. Du finner f.eks. våre populære serier Pleines Nature, So Elixir og Comme une Évidence blant våre beste Black Week-tilbud innen parfyme.

Få 24 timers forsprang på Black Week-tilbud hos Yves Rocher

Hvis du ikke allerede abonnerer på vårt nyhetsbrev så er det absolutt tiden for å gjøre det nå! Som abonnent på nyhetsbrevene får du nemlig 24 timers eksklusiv fortrinnsrett på hele Yves Rochers Black Week-salg og alle våre tilbud.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.