ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Intense Hydrating Mask

Føles huden tørst? Boost huden med fuktighet! Med denne intensivt fuktighetstilførende gelémasken blir huden myk og fyldig og får en frisk glød på 15 minutter. Beriket med sevje fra planteriket, som kapsler inn fuktigheten for å få en umiddelbar og langvarig effekt.

Brukes i ansiktet 2 ganger i uken. La den virke i 5 minutter og tørk deretter av med bomull.

Skjønnhet fra planteriket siden 1959®
• Formelen er testet under kontroll av hudleger.
• Ingen animaliske ingredienser.
• Vi gjør en innsats for vår jord ved å bruke forpakninger av resirkulerbar kartong fra bærekraftige dyrkede skoger. Tekstene på forpakningene er trykket med vegetabilske farger. Ingen løse bruksanvisninger. Ingen innplastede produkter.

Format : Tube

Best.nr.: F45294

Plante informasjon
Plante info: Lønnesevje

Plante info: Lønnesevje

Sevje fra planteriket som kapsler inn fuktigheten.
Sevje fra lønn og blå agave har vist seg å ha fantastiske, fuktighetsbindende egenskaper. Derfor har Yves Rochers forskere innenfor Skjønnhet fra planteriket valgt å bruke dem i fuktighetsserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterte vegetabilske stoffet betain kapsler de inn store mengder fuktighet i huden for å gi en langvarig, intensiv fuktighetstilførsel (test in vitro). Fuktigheten trekker ned i dybden, gjennom alle overhudens lag – selv de aller mest uttørkede*. Resultatet er en fyldigere, fuktighetsrik hud som stråler av skjønnhet.
*Test in vivo gjennom Raman-spektroskopi
Bruk
Anmeldelser
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.