ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Restructuring Day Care - Normal to Combination Skin

En mattgjørende gelékrem som reduserer forurensningens binding på huden slik at den får et friskt utseende og en vakker glød hele dagen.

Forurensning, UV-stråler, tretthet og stress er faktorer som påskynder hudens aldring. Det ultrakonsentrerte ekstraktet fra aphloia assimilerer naturlig med huden og agerer mot de negative effektene som påskynder aldringsprosessen takket være en dobbelvirkende effekt: det reparerer* og beskytter huden mot forurensninger*.
*Tester in vitro

- Testet under kontroll av hudleger

- Inneholder mer enn 93% ingredienser med naturlig opprinnelse

Aphloia
Denne busken, som vokser på Madagaskars høyland, er blitt valgt ut pga sine eksepsjonelt reparerende og beskyttende egenskaper. Den har en enestående evne til å reparere sin egen bark og lagrer et naturlig molekyl, som gir den en effektiv beskyttelse mot ytre angrep, i bladene sine.Med hjelp av en eksklusiv, innovativ og 100% naturlig utvinningsprosess har våre forskere tatt frem et ultrakonsentrert ekstrakt med dette aktive molekylet som tilfører huden all den kraft som finnes i denne planten samtidig som man bevarer dens integritet. Dette ultrakonsentrerte ekstraktet av aphloia trenger inn og sprer seg i alle hudens lag for å gi en optimal og effektiv hudpleie.

Bruk: Ta litt krem og varm den opp mellom håndflatene. Masser den inn med utjevnende bevegelser, fra midten av ansiktet og utover.Påføres hver morgen i hele ansiktet etter at du har påført serumet.

Test: Huden blir umiddelbart detoksifisert* og rynkene reduseres for 90 % av kvinnene**.

*Tilfredshetstest på 122 kvinner i 28 dager.
**Klinisk studie på 20 kvinner. En umiddelbar redusering av antallet rynker med i gjennomsnitt 12,6 %.Vegansk*
*Produkt uten animalsk innhold.

Format : Krukke

Best.nr.: F55677

Anmeldelser
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.