ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

UV Beauty Shield SPF30

Den reparerer huden slik at den blir friskere, mer motstandsdyktig og får en vakrere glød. Den lette, flytende konsistensen beskytter huden uten at den føles klebrig. Dette er ikke et solbeskyttelsesprodukt.

• Testet under kontroll av hudleger.
• MED ultrakonsentrert ekstrakt av aphloia som tas opp naturlig av huden. Utvinningsprosessen er 100 % naturlig. Patentert i Frankrike. Aktivt stoff fra dyrkingsområdet på Madagaskar, utvunnet med respekt for miljøet.
• Kartong fra bærekraftige, dyrkede skoger.

Våre daglige liv går i stadig raskere takt og vi utsetter oss hele tiden for nye utfordringer som f.eks. forurensning. Dette påskynder hudens aldring. På Yves Rocher ønsket vi å finne en effektiv vegetabilsk løsning som reparerer huden og beskytter den mot skadelige effekter. Den naturlige aldringsprosessen er en uunngåelig fysiologisk prosess. Den ungdommelige hudens motstandskraft, fra dens hudbarriere til dens kollagenstruktur, er stort sett forutbestemt allerede ved fødselen. Våre levemåter, vaner og det miljøet vi lever i påskynder aldringen og mangedobler tidens skadelige effekter på kroppen og spesielt på huden. Synlig forurensning som du kan se på bomullspaden når du fjerner sminken om kvelden, hindrer huden i å puste fullt ut. Men forurensningens skadelige effekter kan også være usynlige... Luftforurensning som ozon, kolmonoksid og nitrogendioksid virker direkte eller indirekte oksiderende på våre celler (forandringer av proteinstrukturer, cellulær kvelning etc.). For at huden skal kunne bevare sin ungdommelige og strålende glans er det viktig at man reparerer den når skader oppstår og beskytter den mot forurensninger i miljøet.

Bruk: Rist tuben og påfør deretter litt UV Beauty Shield over hele ansiktet med sirkulære bevegelser fra midten av ansiktet og utover. Unngå området nærmest øynene. Huden din beskyttes og får en vakker glød.

Format : Tube

Best.nr.: F71150

Plante informasjon
Aphloia
Beskytter og reparerer huden
Inneholder et ultrakonsentrert ekstrakt av aphloia som naturlig assimileres med huden, fremstilt ved en 100 % naturlig utvinningsprosess – Patent i Frankrike. Denne aktive ingrediensen kommer fra et dyrkningsområde på Madagaskar der virksomheten skjer med respekt for miljøet.
Aphloia
Bruk

Rist tuben og påfør deretter litt UV Beauty Shield over hele ansiktet med sirkulære bevegelser fra midten av ansiktet og utover. Unngå området nærmest øynene. Huden din beskyttes og får en vakker glød.

Anmeldelser
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.