ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Repair Comforting Shower Balm

Denne fyldige dusjkremen med en myk og behagelig konsistens inneholder mer enn 2/3 vegetabilske oljer og lindrer strammende følelser i huden. Den forvandler dusjen til en pleiende stund der huden lindres og får næring.

Øko-tube med 25 % mindre plast enn en standardtube.
Økologisk sheasmør - ansvarsfullt fremstilt i Vest-Afrika

 

Format : Tube

Best.nr.: A35222

Plante informasjon
Sheasmør
Gir næring og reparerer tørr hud

Sheasmør

Bærekraftig plantestell som leder til økt respekt for mennesket og naturen

Yves Rocher er meget nøye med å garantere plantenes sporbarhet samt at plantene behandles på en sikker og ansvarsfull måte i alle de ulike planteområdene. Dette arbeidet skjer med utgangspunkt i 3 prinsipper:

1. Innhøsting på en ansvarsfull måte
Sheasmør utvinnes fra sheanøttreets nøtter i Vest-Afrika. Yves Rocher samarbeider med kvinnenettverk for å utvikle en sertifisert økologisk og rettferdig produksjon.

2. Beskytte planteriket og menneskene
Sheanøttreet betraktes som hellig og det er kun kvinnene som får samle inn og bearbeide fruktene. I regnperioden samler kvinnene inn de modne fruktene som har falt ned på bakken. Deretter skrelles frukten og kjernene (nøttene) skåldes og tørkes i solen før de knuses slik at man får frem det verdifulle. Fremstillingen av sheasmør gir kvinnene jobb, som igjen bidrar til deres frigjørelse.

3. Bidra til en rettferdig verden
For å støtte sin samarbeidspartners økonomiske utvikling har Yves Rocher finansiert et produksjonsanlegg på 5 000 m² i Bougouni i Mali. Dit kommer kvinnene med nøttene som brukes for å produsere sheasmør.

Sheasmør
Anmeldelser
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.