ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
City Detox Liquid Day Care

En flytende dagkrem som detoksifiserer huden slik at den får en vakker glød og føles frisk. Den innovative formelen med mikrodråper blir som vann i kontakt med huden.

Forurensning, UV-stråler, tretthet og stress er alle faktorer som påskynder hudens aldring. Det ultrakonsentrerte ekstraktet fra aphloia assimileres naturlig med huden og agerer mot de negative effektene som påskynder aldring takket være en dobbeltvirkende effekt: det reparerer* og beskytter huden mot forurensning*.
*Tester in vitro

Aphloia
Denne busken, som vokser på Madagaskars høyland, er blitt valgt ut pga sine eksepsjonelt reparerende og beskyttende egenskaper. Den har en enestående evne til å reparere sin egen bark og lagrer et naturlig molekyl, som gir den en effektiv beskyttelse mot ytre angrep, i bladene sine.
Med hjelp av en eksklusiv, innovativ og 100% naturlig utvinningsprosess har våre forskere tatt frem et ultrakonsentrert ekstrakt med dette aktive molekylet som tilfører huden all den kraft som finnes i denne planten samtidig som man bevarer dens integritet. Dette ultrakonsentrerte ekstraktet av aphloia trenger inn og sprer seg i alle hudens lag for å gi en optimal og effektiv hudpleie.

Påfør 1-2 dråper i ansiktet, hver morgen.

Testet under kontroll av hudleger

Inneholder mer enn 93% ingredienser med naturlig opprinnelse

INNEHOLDER et ultrakonsentrert ekstrakt av aphloia, som naturlig assimileres med huden, og ekstrakt av moringa, begge er fremstilt med en 100% naturlig utvinningsprosess.

Flaske i resirkulerbart glass og kartong fra bærekraftig dyrkede skoger

APHLOIA

EN BÆREKRAFTIG PLANTEHÅNDTERING som leder til økt respekt for mennesket og naturen.
Yves Rocher er meget nøye med å garantere plantenes sporbarhet samt at håndteringen i de ulike dyrkningsområdene gjøres på en sikker og ansvarsfull måte. Dette arbeidet skjer med utgangspunkt i 3 PRINSIPPER:

1 INNHØSTE PÅ EN ANSVARSFULL MÅTE
Yves Rocher henter sin aphloia på Madagaskar, i regionen Moramanga, fra et lokalt firma som legger stor vekt på arbeids- og levevilkårene for sine ansatte.

2 BESKYTTE PLANTENE FOR Å BEVARE NATURENS RESSURSER
Den aphloiaen som brukes i Yves Rochers laboratorier blir høstet inn av 80 % kvinner, som har fått utdannelse i hvordan man plukker de ømfintlige bladene. Plukkingen av bladene skjer kun for hånd og kun i perioden oktober til april, under regnperioden, slik at nye blader lettere skal kunne vokse.

3 DELE MED LOKALBEFOLKNINGEN
Varemerket Yves Rocher støtter sin leverandør ved å delta i finansieringen av industrielt utstyr.
Formålet med dette er at våre samarbeidspartnere i fremtiden skal kunne fremstille ekstrakt av planten og på den måten øke merverdien som skapes på plassen.

Våre daglige liv går i stadig raskere takt og vi utsetter oss hele tiden for nye utfordringer som f.eks. forurensning. Dette påskynder hudens aldring.På Yves Rocher ønsket vi å finne en effektiv vegetabilsk løsning som reparerer huden og beskytter den mot skadelige effekter.Den naturlige aldringsprosessen er en uunngåelig fysiologisk prosess. Den ungdommelige hudens motstandskraft, fra dens hudbarriere til dens kollagenstruktur, er stort sett forutbestemt allerede ved fødselen.
Våre levemåter, vaner og det miljøet vi lever i påskynder aldringen og mangedobler tidens skadelige effekter på kroppen og spesielt på huden.Synlig forurensning som du kan se på bomullspaden når du fjerner sminken om kvelden, hindrer huden i å puste fullt ut. Men forurensningens skadelige effekter kan også være usynlige... Luftforurensning som ozon, kolmonoksid og nitrogendioksid virker direkte eller indirekte oksiderende på våre celler (forandringer av proteinstrukturer, cellulær kvelning etc.).
For at huden skal kunne bevare sin ungdommelige og strålende glans er det viktig at man reparerer den når skader oppstår og beskytter den mot forurensninger i miljøet.

Test: Huden føles umiddelbart detoksifisert og ren*
90% av kvinnene fikk reduserte rynker**

*Tilfredshetstest på 102 kvinner i 28 dager.
**Klinisk studie på 20 kvinner. Gjennomsnittlig umiddelbar redusering av rynkenes dybde med 12%.


Vegansk*
*Produkt uten animalsk innhold.

Format : Pumpeflaske

Best.nr.: F73687

Plante informasjon
Aphloia
Beskytter og reparerer huden
Inneholder et ultrakonsentrert ekstrakt av aphloia som naturlig assimileres med huden, fremstilt ved en 100 % naturlig utvinningsprosess – Patent i Frankrike. Denne aktive ingrediensen kommer fra et dyrkningsområde på Madagaskar der virksomheten skjer med respekt for miljøet.
Aphloia
Bruk

Påfør 1-2 dråper i ansiktet, hver morgen.

Anmeldelser
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.