ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Double Action Essence

Forurensninger, UV-stråler, tretthet og stress er faktorer som påskynder hudens aldring. Det ultrakonsentrerte ekstraktet fra aphloia assimileres naturlig med huden og agerer mot de negative effektene som påskynder aldringen takket være en dobbeltvirkende effekt: det reparerer* og beskytter huden mot forurensninger*.

Påfør noen dråper morgen og kveld, før dag- og nattkremen.

8 anti-age-patent*
*I Frankrike

Inneholder mer enn 94% ingredienser med naturlig opprinnelse. Flaske i resirkulerbart glass, kartong fra bærekraftige, dyrkede skoger.

Forurensninger, UV-stråler, tretthet og stress er faktorer som påskynder hudens aldring. Det ultrakonsentrerte ekstraktet fra aphloia assimileres naturlig med huden og agerer mot de negative effektene som påskynder aldringen takket være en dobbeltvirkende effekt: det booster hudens system for reparasjon* og motstandskraft mot forurensninger*.
- I dybden: hudens struktur repareres og styrkes*.
- På overflaten: oksiderende påvirkninger og forurensningenes dårlige effekter begrenses*.
Umiddelbart: Når huden lettere kan puste, ser den mindre trett ut og den får mer glød.
Etter 1 måned: Rynkene er redusert. Når huden blir detoksifisert, så repareres den**.
*Tester in vitro **Tester in vivo

For hver Serum planter Yves Rocher et tre til kampanjen Plant for the Planet.Les mer på: https://www.yves-rocher-fondation.org/en/

Vegansk*
*Produkt uten animalsk innhold.

Format : Pipettflaske

Best.nr.: F83661

Plante informasjon
Aphloia
Beskytter og reparerer huden
Inneholder et ultrakonsentrert ekstrakt av aphloia som naturlig assimileres med huden, fremstilt ved en 100 % naturlig utvinningsprosess – Patent i Frankrike. Denne aktive ingrediensen kommer fra et dyrkningsområde på Madagaskar der virksomheten skjer med respekt for miljøet.
Aphloia
Bruk

Ta opp noen dråper i pipetten som er utformet for å gi deg en eksakt dose for optimalt bruk. Trykk deretter lett for å dryppe serumet i håndflaten og masser det forsiktig inn fra midten av ansiktet og utover.
Med sin lettflytende og fuktighetstilførende konsistens påføres det i hele ansiktet på godt rengjort hud, morgen og kveld.

Anmeldelser
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.