ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Årets julekolleksjon er en stjernesprakende kavalkade av spennende nyheter og populære klassikere i unike limited edition-utgaver. Finn dine favoritter blant sesongens velduftende serier som er Milky Almonds, Juicy Berries, My Wonderful Shea og My Shiny Vanilla.

I årets makeup-slipp finner du favoritter fra vårt leppestift- og neglelakksortiment men også spennende nyheter som fargesprakende øyenskyggepaletter i unike fargekombinasjoner. Gå heller ikke glipp av vår ikoniske bestselgende parfyme Comme Une Évidence i en fantastisk limited edition-utgave.
Black Week-tilbudet gjelder ikke for disse produktene,

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende
Sortering etter relevanse
Juicy Berries Duftlys
Juicy Berries Duftlys

Juicy Berries Duftlys

70 g


99,00 Kr

BLACK WEEK 40%* VED KJØP AV 2 ELLER FLERE PRODUKTER

Christmas Collection - juleprodukter limited edition

Julen, årets fortryllende tid, står for døren og vi har dekket opp med et julebord med herlig botanisk skjønnhet. I årets julekolleksjon finner du produkter som passer like godt på din egen ønskeliste som gaver til de du er glad i. Oppdag årets to velduftende nyheter — sprudlende Juicy Berries med frisk duft av tranebær og Milky Almonds milde toner av mandel. Nyt duftsettene i limited edition-utgaver og la fantasien flyte med årets øyenskyggepaletter som byr på uendelige fargekombinasjoner. Skjem bort noen du er glad i med årets vakre gavesett som finnes tilgjengelig i både ministørrelse og full size. Vinterens kolleksjon er vakkert dekorert med måneskinnets gnistrende stråler og nordlysets fortryllende dans, og det er virkelig hyggelige gaver å legge under juletreet.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.