50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAR50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAR100. Gjelder til den 7/3.
YR-tävling-2496x450_NO.jpg

KONKURRANSE

10 vinnere vinner hvert sitt sett med 5 mascaraer. Konkurransen varer til den 5.mars 2021 kl. 23.59. Vinnerne utnevnes av Yves Rocher. Konkurransen er kun åpen for personer over 18 år som er bosatt i Norge. Ansatte på Yves Rocher får ikke delta i konkurransen. For spørsmål, vennligst kontakt: kundeservice-no@yves-rocher.no

Vinnerne meddeles via Messenger og på siden yves-rocher.no/competition. Vinneren har da 24 timer på å bekrefte sin gevinst etter at vi har tatt kontakt, deretter har vi rett til å tilbakekalle gevinsten og utnevne en ny vinner. Konkurransen organiseres av Yves Rocher og er altså ikke sponset, organisert eller administrert av Facebook. Event. gevinstskatt betales av vinneren.


Du konkurrerer ved å skrive en kommentar i konkurranseinnlegget på Yves Rochers Norges Facebookside. Skriv hvilken effekt du mener er viktigst når du velger mascara og hvorfor. Ti lykkelige vinnere meddeles via Messenger og på www.yves-rocher.no/competition den 12/3. Lykke til!