Hjem > Kontakt oss


KONTAKT OSS

Har du noen spørsmål som ikke passer inn i "Spørsmål og svar"? Kontakt riktig avdeling med en gang! Nedenfor finner du adresser til våre forskjellige serviceavdelinger.

For å kunne behandle din henvendelse så fort som mulig, ber vi deg å oppgi rubrikk for henvendelse samt dine kontaktopplysninger(fornavn, etternavn, adresse, kundenummer).Kontakt kundeservice - Klikk her -
Har du spørsmål ang din bestilling, retur eller bytte av produkt? Eller har du kanskje et spørsmål vedrørende din faktura? Kontakt Yves Rochers kundeservice: klikk på adressen ovenfor og oppgi hvorfor du sender beskjed på e-post samt eksakte kontaktopplysninger (fornavn, etternavn, adresse, kundenummer). Da kan vi behandle hendvendelsen din raskere og gi deg svar innen 5 dager. Du kan også kontakte oss på telefonnummer 22 41 00 10. Våre åpningstider er: mandag - fredag 08.00 - 18.00, lørdag 09.00 - 14.00.

Skjønnhetsråd - Klikk her -
Trenger du råd om hvordan du skal bruke en spesiell krem, lotion eller makeup?
Klikk på overskriften iso adressen ovenfor for å få kontakt med våre skjønnhetseksperter som gir deg personlig svar på dine spørsmål om hvilke skjønnhetsprodukter som passer best til deg og dine behov. Du skal vite at vi hører på deg, så ikke være redd for å diskutere produktideer eller andre forslag med oss!


Jobb hos Yves Rocher - Klikk her -
Hvis du er på utkikk etter en ny jobb og en ny utfordring kan Yves Rocher være stedet for deg.
Send inn en søknad via e-post til jobs@yves-rocher.se så vil vår personalavdeling ta kontakt med deg så raskt som mulig.
Opp

Naturen og Yves Rocher - Klikk her -
I 50 år har naturen vært inspirasjonskilden bak Yves Rochers skjønnhetsprodukter. Derfor er beskyttelse og bevaring av miljøet meget viktig for Yves Rocher. Hvis du vil vite mer om Yves Rochers omfattende engasjement, klikk på linken og skriv til oss!


Ris og ros - Klikk her -
Har du noen ideer eller synspunkter som du vil dele med andre? Skriv til oss! Fortell oss hva du synes om Yves Rochers hjemmeside, dens innhold og form. Dine synspunkter og forslag er viktige for oss - de hjelper oss til å bli enda bedre!